Annonce
Erhverv

Efter åbning: De næste uger skal Gitte arbejde 12 timer i døgnet

Under nedlukningen har Gitte Nedergaard og hendes mand Klaus løbende haft muligheden for at deltage i nogle online-frisørkurser, så de hele tiden har kunnet holde sig opdateret på de seneste trends. Foto: Anders Ranthe
Efter tre måneders nedlukning kunne Gitte Nedergaard tirsdag genåbne sin og mandens frisørsalon Park by Hairstyle i Otterup. Forud venter lange og travle arbejdsdage for frisørparret.

Otterup: - Det er virkelig dejligt at komme i gang igen. Både min mand og jeg har stået og trippet her i påskedagene af ren og skær iver efter at kunne åbne forretningen op igen, siger Gitte Nedergaard.

I snart 33 år har hun og manden Klaus Nedergaard haft frisørsalonen Park by Hairstyle på Bredgade i Otterup, men siden den 21. december har de holdt salonen lukket. Derfor var det med stor lettelse, da de tirsdag kunne invitere kunderne inden for igen.

- Vi har jo gået hjemme i tre måneder uden at vide, hvornår vi kunne åbne igen. Så det er dejligt at komme i gang igen. Og selvfølgelig også at gense vores kunder, siger Gitte Nedergaard.

Annonce

Travlhed

Siden genåbningen blev annonceret, er det væltet ind med tidsbestillinger hos Park by Hairstyle.

- Vores telefon er rødglødende for tiden. Faktisk skal vi frem til engang i maj, før vi begynder at have luft i kalenderen igen. De fleste er gode til at acceptere, at vi har travlt, men det kommer da også bag på nogle, at vi ikke bare lige kan finde en tid til dem, siger Gitte Nedergaard.

Blandt tirsdagens fremmødte var Annette Allesø, som både skulle klippes og have farvet hår. På trods af at hun ikke har været ved frisøren siden oktober, er det dog langt fra sig selv, hun har tænkt mest på under den seneste nedlukning.


Selvfølgelig er det dejligt at kunne komme til frisøren og blive klippet igen. Men jeg har faktisk ikke tænkt så meget over mit hår. Det har jo været ens for os alle.

Annette Allesø, Otterup


- Selvfølgelig er det dejligt at kunne komme til frisøren og blive klippet igen. Men jeg har faktisk ikke tænkt så meget over mit hår. Det har jo været ens for os alle, at vi ikke har kunnet blive klippet, som vi plejer. Jeg har nu mest tænkt på frisørerne og de andre små forretninger, siger Annette Allesø.

Før og efter: Annette Allesø har fået udskudt sin frisørtid siden starten af januar, hvor hun oprindeligt havde en tid. Foto: Anders Ranthe

Ikke alene skal salonen indhente de mange aftaler, de allerede har måttet udskyde, sideløbende med at myndighederne har rykket genåbningsdatoen fra den 3. januar til den 6. april 2021. De har også modtaget yderligere henvendelser fra folk, der trænger til at få håret under kyndig behandling.

- I dag åbnede vi allerede klokken 7.30, hvor vi normalt først åbner klokken 9.00. Og de første to uger kommer vi til at arbejde fra klokken 8.00 til 20.00 hver dag, bare så vi kan følge med i de mange henvendelser, vi har fået, fortæller Gitte Nedergaard.

Annonce

Bekymring

Selvom der er tale om ekstraordinært lange vagter, er det stadig med lettelse og glæde for Gitte og Klaus Nedergaard, at de igen har noget at se til.

- Man har da godt bemærket dem, der af ren og skær utålmodighed har taget sagen i egen hånd og klippet sig selv (under nedlukningen, red.). Særligt mænd, der har ladet sig decideret kronrage. Så har man da godt kunne tage sig selv i at tænke på, hvilken forretning man kom tilbage til, siger Gitte Nedergaard.

- Det har jeg altså simpelthen ikke turde gøre ved mig selv, fastslår Annette Allesø prompte med et smil på læben.

For Gitte og Klaus Nedergaard vil de kommende uger blandet andet gå med at hjælpe dem, der er kommet galt af sted med saksen derhjemme.

- Det er nok gået op for nogle, at det ikke er bare sådan lige til at klippe hår, siger Gitte Nedergaard.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Andre må - Sanne fra Havnen må ikke: Nu skal teknisk udvalg diskutere om Sanne må låne to p-pladser til at servere fadøl

Annonce