Annonce
Kerteminde

Endelig - nu åbner det lille butikscenter:  - Kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst

Kunderne kommer igen til at blive fortrolige med "hold til højre"-reglen, når de kommer ind i Langeskov Centret. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Siden december har Langeskov Centret været lukket, men tirsdag er det endelig blevet dagen, som butikkerne har set frem til.

Langeskov:  Endelig.

Mens de fleste butikker mandag 1. marts efter en lang nedlukning igen slog dørene op for kunder, var de mange butikker i storcentre fortsat tvangslukkede.

Kun de butikker, der havde en bagdør, fik mulighed for at holde åben. Men tirsdag 13. april åbner butikscentre og arkader på et areal op til 15.000 kvadratmeter igen, og i Langeskov Centret gør man klar til en festdag, fortæller Annette Burchall, der er formand for Langeskov Handel.

Annonce

- Vi glæder os alle til, at vi får lov til at få en hverdag, der minder om en rigtig hverdag. Det bliver godt for os alle sammen - også for kunderne, fastslår hun.

- Vi kan ikke servere noget, men give dem en god oplevelse, når de kommer, så kunderne kommer til at møde os med den røde løber ude og flagene hejst.


Vi glæder os alle til, at vi får lov til at få en hverdag, der minder om en rigtig hverdag. Det bliver godt for os alle sammen - også for kunderne.

Annette Burchall


- Det er så vigtigt, at vi nu må lukke kunder ind igen. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det har været en kæmpe udfordring for alle her, og derfor er alle glade for, at de må åbne deres døre igen.

Strøgkunderne vender tilbage

Annette Burchall fortæller, at de butikker, der har haft mulighed for at have en åben bagdør, har oplevet noget salg.

- Men man kommer måske mere gående efter det, man skal kontra noget impuls. Kommer du ikke forbi butikken, bliver du heller ikke fristet af at gå ind. Derfor har kundestrømmen ikke været helt så jævn, som den normalt er, forklarer hun.

Annette Burchall, der er formand for Langeskov Hande, har "Annette's Blomster" i Langeskov. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

- De handlende har helt sikkert kunne mærke, at strøgkunderne ikke bare kom forbi, når kunderne var nødt til at gå hele vejen uden om centret.

Det er muligt, at kunderne kommer til at stå i kø uden for en butik, fordi der kun må være et vist antal på de kvadratmeter, butikken har til rådighed, men det regner Annette Burchall med, at folk sagtens kan håndtere.

- Det har de jo vist hidtil, at de er gode til, og måske går de så rundt og kigger lidt og kommer tilbage. Det kan jeg da håbe.

Når du går ind og handler i Langeskov Centret, er der nogle regler, du som kunde skal overholde. Du skal hele tiden holde til højre - både når du er på vej ind eller ud. Du skal kun bruge centret til handel og må ikke sætte dig på bænkene eller scenen. Som altid i denne tid er det selvfølgelig fortsat vigtigt, at du holder afstand og spritter af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce