Annonce
Nyborg

En vigtig sten er lagt

Leder af Børnehuset Tumlebillen, Mette Kellermann, er glad for, at endnu en sten er blevet lagt i byggeriet af børnehusets nye bygninger. Arkivfoto: Michael Bager
Helt tilbage i april 2018 blev bevillingen om opførelsen af en ny om- og tilbygning for Børnehuset Tumlebillen godkendt. Dengang blev der bevilget 12 millioner kroner.

Nyborg: Børnehuset Tumlebillen har skullet vente længe på at tage sine nye lokaler i brug. Faktisk har børnene og pædagogerne ventet i godt og vel to år, før de endelig kunne flytte ind i deres nye lokaler.

Først skulle de bo i midlertidige pavilloner, i februar i år kunne børn og pædagoger flytte ind, og nu har børnehuset endelig taget deres nye produktionskøkken i brug.

Tilbage i april 2018 blev der afsat i alt 12 millioner kroner til opførelsen af det nye Børnehuset Tumlebillen - og det er med hjælp fra disse midler, det nye produktionskøkken er blevet en realitet.

Udover produktionskøkkenet er de 12 millioner gået til opførelsen af nye stuer, ny garderobe og til en café, der fortsat ikke står færdig, men som vil blive børnenes nye spisested.

Leder af Børnehuset Tumlebillen, Mette Kellermann, forklarer, at børnehuset har haft en egenbetaling på 500.000 kroner til opførelsen af det nye produktionskøkken, og at de derudover har måttet punge ud med mellem 75.000 og 100.000 kroner til forskelligt køkkeninventar, såsom gryder, potter og pander - der i øvrigt har været svært at skaffe i forbindelse med coronakrisen.

Pavillonerne, som både børn og pædagoger boede i under opførelsen af de nye bygninger, blev tirsdag skilt ad, og onsdag køres de væk fra Børnehuset Tumlebillens område.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce