Annoncørbetalt indhold

En verden af muligheder med plexiglasplader på mål

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Plexiglasplader i mange varianter i de mål du skal bruge

Hos e-plast.dk kan du finde et meget stort udvalg af forskellige slags plexiglas plader til gode priser. Plexiglaspladerne har en høj slagfasthed og kan anvendes til mange forskellige ting, og de kan blandt andet bruges i stedet for glas.

AnnonceForskellige plexiglasplader til forskellige projekter

Uanset om dit projekt kræver plexiglasplader til indendørs eller udendørs brug, så er vores plexiglasplader på mål helt ideelle til dit formål. Plexiglaspladerne er fremstillet af PMMA og er både stærke og lette som materiale. Plexiglasplader på mål er modstandsdygtige over for meget slags vejr, og kan klare det danske klima. Vi tilbyder mange forskellige slags plexiglasplader på mål, og du kan vælge blandt mange forskellige tykkelser og størrelser – så kan du finde præcis de plexiglasplader som du har brug for til dit projekt. Desuden, kan du få plexiglaspladerne i mange forskellige slags farver – du kan blandt andet finde 5 flotte fluorescerende farver, som egner sig rigtig godt til for eksempel kunstneriske projekter. Vælg mellem orange, gul, blå, pink eller grøn, og oplev de mange gode egenskaber ved plexiglasplader på mål.Mange anvendelser med plexiglasplader

Med plexiglasplader på mål får du et både alsidigt og anvendeligt produkt, som er robust og kan holde til lidt af hvert. Ud over at kunne bruges både ude som inde, så er en af plexiglaspladernes gode egenskaber blandt andet at de har 92% lysgennemgang, og derfor kan bruges til steder hvor der gerne må komme meget lys ind. På udvalgte typer af plexiglasplader på mål kan du endda også få garanti mod gulning og lystransmission. I vores store udvalg af plexiglasplader på mål har vi mange forskellige typer plexiglasplader. Vi sælger blandt andet plexiglasplader med forskellige overflader og strukturer. Du kan for eksempel finde plexiglasplader som er ’frosted’ eller som har iskrystalstruktur på den ene side. Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder med disse spændende typer af plexiglasplader. Er du på udkig efter nye tagrender til dit hus, så er vores flotte tagrender i stål en rigtig god løsning. De er lette og praktiske at montere, og nemme at vedligeholde. Du kan finde tagrenderne i to forskellige serier – Rodena Aluzink og Rodena Silver Metallic. Begge er gode løsninger, der vil se flotte ud på dit hus.Plexiglasplader til både kreative og praktiske projekter – i de mål du skal bruge

Det smarte ved plexiglasplader på mål, er at de egner sig til mange forskellige ting. Ud over at være ideelle til at bruge som erstatning for glas, så kan de også bruges til kreative projekter. Brug for eksempel de flotte, farvede plexiglasplader til dit næste kunstneriske projekt. Pladerne kan bruges til LED belysning, og giver et flot og trendy lys med de flotte brudte farver.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.