Annonce
Nordfyn

En vanvittig weekend: Den bedste rosenfestival nogensinde

40.000 gæster og måske flere end det lagde i weekenden vejen forbi Rosenfestivalen i Bogense. Det var den bedste nogensinde, mener festivalleder. Foto: Emil Hermann

40.000 gæster - og måske mere end det - lagde vejen forbi årets rosenfestival. Det var den bedste nogensinde, siger festivalens leder.

Bogense: Weekendens rosenfestival var muligvis den største nogensinde og i hvert fald den mest vellykkede. Det siger festivalens leder Jette Kærgaard efter en travl, men fantastisk weekend.

- Det er lige til at få gåsehud over. Det var helt, helt vildt. Vi havde omkring 40.000 gæster eller flere, og alle taler om en ny rekord for byen målt på tryk af mennesker og omsætning, fortæller hun.

Rosenfestivalen havde som noget nyt taget både Sct. Annagade og Østergade aktivt i brug under festivalen, og det lettede både trykket på Adelgade og gav helt nye oplevelser til byens mange gæster.

- Byen hang bedre sammen end nogensinde før. Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra glade gæster. Jeg tror, at det var den bedste udgave af Rosenfestivalen nogensinde. Selvfølgelig er der altid ting, som kan gøres bedre, men med så mange ting på programmet, synes jeg, at det var fantastisk, siger Jette Kærgaard.

Annonce

Bedre hvert år

Rosenfestivalen var igen i år heldige med godt vejr, og weekendens lidt køligere vejr gjorde det kun bedre, fordi der var knap så hedt i byen. Festivallederen glæder sig over, at Rosenfestivalen bliver bedre hvert år.

- Det her er jo vores eksamen efter et helt års arbejde, og vi kan næsten ikke lande oven på det. Vi bliver dygtigere til logistikken hvert år, og mange lokale lavede også de flotteste udstillinger ved deres huse og på deres trappesten, siger hun.

Orkideforeningens udstilling i Bogense Kirke var som et af de nye tiltag også en stor succes, og de vil meget gerne vende tilbage, fortæller Jette Kærgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

OB

Kadrii: Det er bedre nu

Faaborg-Midtfyn

Grøn fynsk biogas-gigant kører selv på sort diesel: - Afgifterne på biogas-brændstof er for høje

Annonce