Annonce
Indland

En undskyldning fra en brødebetynget LA-leder og fire reaktioner

Liberal Alliances politiske leder, udenrigsminister Anders Samuelsen, gik sent onsdag aften på Facebook og skrev en lang undskyld for partiets ageren i forhandlinger om skattereform. Læs uddrag af undskyldningen og reaktioner her:

1

Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA)undskylder. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

UNDSKYLD! Det er 100 procent og ene og alene mit ansvar. Jeg tager tævene og de er fortjente. Kritikken er 100 procent i orden.

Det har ganske enkelt ikke været værdigt - og jeg beklager dybt overfor jer alle. Uden forbehold. Jeg bøjer nakken. Jeg har fejlet.

(...)

Danmark HAR brug for Liberal Alliance i regering. Og hvis der er én ting, jeg synes kendetegner os i vores parti, så er det, at vi ikke giver op, når vi møder en smule modvind. Vi kæmper nemlig ikke bare for os selv, men for Danmark. Også når vi fejler som jeg har gjort de sidste uger. UNDSKYLD.

Anders Samuelsen, politisk leder af Liberal Alliance og udenrigsminister

2

Fint med undskyldning, Anders, stort af dig. Jeg er bare i tvivl om, du mener det, når jeg læser resten. Du kan ikke rende fra, at du to-tre gange siger, at det er et ufravigeligt krav, hvis ikke du får vores politik igennem. Jeg har sjældent været vidne til værre kujon politik. Hvis du siger, noget er ufravigeligt, så er det fandme ufravigeligt, ellers mister du respekten. Respekten kan komme igen, hvis du træder ud af regeringen, erkender din fejl (og denne gang mener du det) - så skal vi tilbage på sporet og være Liberale og ikke et Venstre light. Jeg meldte mig sgu ikke ud Venstre for at melde mig ind i et andet Venstre-parti. Jeg meldte mig ind i LA, fordi Venstre lige præcis gjorde, hvad du gør nu: giver køb på liberale værdier.

Thomas Quistorff Poulsen, Herning

3

Kære Anders & co. Tak for jeres kamp for LA's politik. Det er også en sejr ikke at gå på kompromis med DF's menneskesyn. Bliv ved!

Per Storgaard, Sønderborg

4

Tror aldrig, at jeg har set en partileder undskylde <3

Christina Yoon Pedersen, Odense

5

Fortsæt kampen, selvom det er hårdt! De liberale vælgere, som tror på hele ideen om mindre kontrol og mere frihed i alle aspekter, holder ved. Dem, der kun har stemt LA for at få mere til sig selv, forsvinder måske nu. Jeg er stolt af at være liberal og tror stadig på, at de mange tiltag for mere frihed kommer fra jer. Og der er fantastisk mange gode LA-politikere rundt om i landet, som har hjertet på rette sted og kæmper for et bedre Danmark og ikke kun for skattelettelser!

Signe Lærke Petersen, Ferslev

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce