Annoncørbetalt indhold

En trailer er ikke bare en trailer!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Mange hus- og haveejere har en trailer – eller er i overvejelsesfasen om at købe en. Men vidste du, at der på de trailermodeller, som er blandt de mest almindelige på de danske veje, også er store muligheder for at udstyre traileren med godt trailertilbehør, så den passer perfekt til netop dine behov?

Annonce


Brenderup 1205 er én af Danmarks mest udbredte trailere, og den populære model fortsætter med at ligge i toppen af salgslisterne hos blandt andre Esbjerg-firmaet Prof-Shoppen.dk. Men det danske mærkes trailere kan også udstyres med masser af tilbehør, som øger trailerens potentiale ude hos dig som forbruger.


Et godt tip ved købet af en fritidstrailer er at gå efter de mere kvalitetsorienterede modeller som for eksempel Brenderups 1205 eller de større modeller fra mærker som Brenderup, Viking eller fra hollandske Saris, som den danske trailerforhandler er eneforhandler af i Danmark. Det forklarer indehaver af Prof-Shoppen.dk, Alexander Kristoffersen.


- Det er vigtigt at overveje, hvad traileren skal bruges til. En god tommelfingerregel og noget, vi ser mange købe ind efter, er mulighederne for udstyr. Det er blandt andet det store udstyrskatalog, som gør Brenderup 1205 så populær, som den er. Og derudover er der naturligvis kvaliteten – du betaler lidt ekstra for netop at få en trailer med stærkere sider, en god bund og en langtidsholdbar konstruktion. Med andre ord giver du lidt mere for at få en trailer, der også kører godt om 20 år.


Få det bedste ud af din trailer

For i lighed med professionelle trailere til erhvervsbrug, så får du som forbruger også meget mere ud af din trailer ved at udstyre den med eksempelvis en god presenning, høje sider eller lasteramper, siger Alexander Kristoffersen.


- Hos os hjælper vi hver eneste uge kunder med at skabe den optimale trailer til netop deres behov. Mulighederne for at tilpasse en trailer til netop ens egne behov har aldrig været bedre, og med stærke programmer af trailertilbehør er det oplagt at vælge originalt tilbehør med til for eksempel trailere fra Brenderup. Ligeledes kan vi hjælpe med at finde en god løsning til trailere af andre mærker, for eksempel Variant, forklarer han.


Hold din trailer i topstand

Ligesom din bil er til service fra tid til anden, så anbefaler Prof-Shoppen.dk, at du også får tjekket din trailer efter. Det er både af hensyn til færdselssikkerheden og driften af din trailer.


Alle trailere har fx kuglekobling, dæk og hjullejer, som bliver slidt med tiden, og ligeledes har mange større trailere også bremser og affjedring, som du bør få tjekket efter regelmæssigt hos dit trailercenter. Her har Prof-Shoppen landets største udvalg af reservedele til trailere samt landsdækkende værksteder, hvor du kan få din trailer tjekket efter.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.