Annoncørbetalt indhold

En tatovering efter din smag

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du i tvivl om, hvordan din næste tatovering skal se ud? Så findes der rigtig mange forskellige tatoveringsstilarter, som du kan hente inspiration fra. Det er også muligt at kombinere flere stilarter, så du du kan sammensætte lige den tatovering, der passer bedst til dig. Tatoveringer kan være med til at definere dig som person, men de kan også bare være sjove, æstetiske eller mindeværdige. Besøg en Tattoo København, der leverer professionelt og hygiejnisk arbejde og få lige præcis den tatovering, du drømmer om - uanset stilart.


Annonce

Old School tattoo

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken tatoveringsstil der er mest dig, så er Old School-stilen næsten altid en sikker vinder. Det er en meget populær tatoveringsstil, fordi den har et klassisk og tidløst udtryk. Allerede i 1700-tallet blev denne stilart opfundet, og siden da har et hav af mennesker fået en tatovering i stilen. De designs, der oftest laves, er roser, hjerter, sejlskibe, anker og havfruer, men der findes også mange andre motiver. Old School-tatoveringerne er ofte meget virkelighedstro, og man er ikke i tvivl om, hvad motivet skal forestille. Det er hovedsageligt farverne sort, rød, gul, grøn og lilla, der benyttes.


Fineline 

Fineline er en lidt nyere stilart. På dansk kaldes stilarten for stregtegninger, fordi den er kendetegnet ved sine tynde og få streger. Fineline er stilren, enkel og feminin. Der er sans for detaljen, og der er bestemt ikke plads til fejl. Stilarten kan være ideel for dig, som skal have din første tatovering og ønsker noget diskret og minimalistisk. Fineline holder sig for det meste til farven sort, og motiverne er ofte fokuseret på form og god outline. Fineline tatoveringer er som regel ret små og diskrete. Fineline udtrykket kan gøres mere unikt ved at tilføje skygger og farver.


Lettering

Skrift har næsten altid været en meget populær tatoveringsstil. Så hvis du har et citat, budskab eller motto, som du lever efter, er det oplagt at få lavet en tatovering med det, så du bliver mindet om det hver dag. Det kan også være et navn, du får tatoveret. Familienavne, afdøde familiemedlemmer eller venner, kærester og andre navne er meget populært inden for lettering. Skriften kan laves i forskellige farver og udformninger, så det er meget nemt at sætte dit eget personlige præg på stilarten. Du kan også sagtens kombinere lettering med nogle af de andre stilarter, så man både får inkorporeret skrift og motiv i tatoveringen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.