Annonce
Nyborg

En stribe biler udsat for hærværk

Arkivfoto: Michael Bager

Nyborg: Natten til søndag gik det ikke stille for sig på Aldershvilevej og Christianlundsvej i Nyborg. Intet mindre end fire biler har været udsat for hærværk i løbet af en time.

På Christianlundsvej er der tale om en Audi A5 Coupe i sølv, som har fået knust højre passagerforrude kort efter midnat.

Cirka samme tid har en grå Skoda Fabia fået knust bagruden på Aldershvilevej. Her har anmelderen af episoden set flere personer løbe fra køretøjet, men hvor mange der var tale om, ved Fyns Politi ikke, ligesom der heller ikke er noget signalement på personerne.

En lille times tid efter de to første hærværk fik yderligere to biler på Aldershvilevej knust baggrunden. Og heller ikke her er der noget signalement på gerningsmændene.

Da det ikke er lykkes politiet at få fat på gerningsmændene, er det heller ikke sikkert, at det er de samme personer, der står bag.

Vagtchefen ved Fyns Politi opfordrer dog borgere til at kontakte politiet på telefon 114, hvis man har set eller hørt noget, der kan hjælpe politiet videre med sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Annonce