Annonce
Nyborg

En stor forening med en lang historie

Nyborgnet har de seneste ti år haft Yousee som leverandør af tv-pakker til foreningens 6500 medlemmer. Foto: Carsten Olsen
Det er 47 år siden, foreningen Nyborgnet blev stiftet under navnet Nyborg Almene Antennelaug.
Annonce

Nyborg: Det er 10 års samarbejde med Yousee, en del af Nyborgnets medlemmer nu rejser tvivl om i Facebookgruppen "Os som er medlemmer af Nyborgnet".

Men historien om foreningen, der blev dannet som Nyborg Almene Antennelaug, går meget længere tilbage.

Lauget blev stiftet i 1972 med den daværende lokale Arbejdernes Radio- og Fjernsynsklub som primus motor. Og siden den første antennemast blev rejst på Nymarksvej, har Nyborgnets anlæg været under konstant udbygning.

I dag er i omegnen af 6500 medlemmer koblet på Nyborgnets kabler, der både leverer tv og en hurtig internetforbindelse. Og det er altså i begge tilfælde Yousee, der leverer signalerne.

Nyborgnet indgik i 2009 en aftale med Yousee om levering af tre tv-pakker og radio. I 2017 gav en generalforsamling Nyborgnets bestyrelse bemyndigelse til at indgå en udvidet aftale med Yousee om fortsat levevering af tv og internet samt en gennemgribende udbygning og renovering af foreningens anlæg.

Aftalen, der løber indtil 2023, forpligter Yousee til at investere et tocifret millionbeløb i Nyborgnets anlæg.

Annonce

En stor forening

Nyborgnets interesser varetages i det daglige af en bestyrelse på fem.

Fire af medlemmerne er frivillige, mens bestyrelsesformand John Sørensen, som samtidig også er leder af Nyborgnets kontor på Dronningensvej, bliver aflønnet med 140.000 kroner om året.

Og der er tale om en stor forening, der ud over de 6500 medlemmer for eksempel også omfatter en årlig omsætning på 18-20 millioner kroner.

Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen. Her vil medlemmerne blive indkaldt til møde næste gang den 5. februar 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB presset til angreb på hjemmebane: Satte det hele over styr mod Randers og tabte

Annonce