Annonce
Odense

En skrue løs: Håndværker købte Dagmartærte i brugs og fik sig en slem forskrækkelse

Lars Mørk Pedersen købte tirsdag morgen en Dagmartærte fra Daglibrugsen i Odense M med uventede ingredienser. Privatfoto
Lars Mørk Petersen fandt en skrue i et stykke wienerbrød købt i Daglibrugsen. Butikkens souschef beklager og har bedt Coop tage kontakt til leverandøren af kagen.

Lars Mørk Petersen fik andet end glasur og wienerbrød med i prisen, da han tirsdag morgen købte en Dagmartærte hos Daglibrugsen på Skovsbovænget i Odense M.

Han arbejder som maler og havde købt tærten til sig selv og en kollega, så de havde lidt sødt at starte dagen på. Men da han satte tænderne i et stykke af kagen, mærkede han noget skarpt og hårdt.

I tærten lå en skrue.

- Jeg troede, jeg havde tabt en plombe eller en tand. Det var heldigt, at jeg ikke bed hårdt, for så var det gået galt, fortæller han.

Lars Mørk Petersen gik ned til den pågældende brugs i sin frokostpause for at klage over tærten.

- De beklagede selvfølgelig og gav mig både pengene tilbage og en ny kage. Dog en gammeldags smørstang denne her gang, fortæller han.

Annonce
Der var en metalskrue i det stykke wienerbrød, som Lars Mørk Petersen købte i Daglibrugsen i Odense M. Foto: Privat

Katastrofalt

I Daglibrugsen bekræfter souschef Mark Stage, at der gik kage i kagerne. I hvert fald den ene af dem.

- Ja, det er rigtig nok. Og det er katastrofalt, når sådan noget sker. Jeg har aldrig oplevet det før og har selvfølgelig sendt sagen videre til Coop, som kontakter leverandøren af kagerne, fortæller han.

Mark Stage har nu sørget for at kassere den eneste resterende Dagmartærte fra bageren og håber, at der kun var problemer med den ene kage.

Hvad der præcist er sket, kan han kun gætte på.

- Der må være gået en skrue løs. Om jeg så må sige.

For Lars Mørk Pedersens vedkommende er det formentlig sidste gang, han tør sætter tænderne i en Dagmartærte fra Daglibrugsen.

- Jeg tror, jeg finder et andet sted næste gang. Der stod ellers på posen, at de brugte de allerbedste råvarer. Det er rimelig komisk, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce