Annonce
Nordfyn

En sag for politiet: Havde seks kanonslag liggende

En bilist blev mistænktsom og valgte at kontakte Fyns Politi, da den forankørende bilist slingrende meget. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Fyns Politi måtte onsdag forholde sig til en række hændelser på Nordfyn.

Nordfyn: Der er længe til nytårsaften, og selv om det havde været årets sidste dag, havde det i bund og grund været ligegyldigt. For de seks kanonslag, som Fyns Politi onsdag aften fandt hos en person på Sandvadgyden uden for Søndersø, hørte til i den ulovlige afdeling for fyrværkeri.

Det fremgår af døgnrapporten fra Fyns Politi, der onsdag måtte forholde sig til en række hændelser på Nordfyn. Over middag slingrede en bil, der kørte på Smidstrupvej uden for Bogense, så meget, at den bagvedkørende bilist valgte at kontakte politiet. På et tidspunkt kørte den stærkt slingrende bilist over i den anden vognbane. En patuljevogn ankom, og føreren blev sigtet for spirituskørsel.

På Plantagevænget i Morud var der mellem mandag aften og onsdag eftermiddag indbrud i en privat beboelse, hvorfra der blev stjålet kontanter med mere. Til gengæld blev der ikke stjålet noget, da et vindue i samme tidspunkt blev forsøgt opbrudt i et sommerhus på Brombærvej ved Tørresø.

Endelig var der onsdag middag indbrud i en bolig på Stadionvej i Otterup. Udbyttet var en pengekasse med hævekort og kontanter. Efterfølgende er kortet sandsynligvis blevet misbrugt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce