Annonce
forside

En realitet: Netto åbner på Tåsinge

Det bliver Netto, der rykker ind i Dagligbrugsens forladte bygning i Vindeby. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Discountkæden Netto rykker ind i de lokaler, som har huset den nu lukkede Dagligbrugsen i Vindeby.

Vindeby: Der er ikke længere usikkerhed om, hvad der skal ske med de lokaler, som har huset Dagligbrugsen i Vindeby.

Hos Salling Group, der driver blandt andet discountkæden Netto, bekræfter udviklingschef Carsten Hadsbjerg, at det netop er en Netto, der rykker ind.

- Vi er blevet enige med Coop om at købe bygningerne, og vi overtager dem 1. december, siger Carsten Hadsbjerg, der allerede ved Coops kundgørelse af beslutningen om at lukke og slukke tilkendegav, at Salling Group var interesseret i at købe ejendommen.

Nu er det så faldet på plads, men det bliver populært sagt hverken i dag eller i morgen, kæden med den lille hund i logoet åbner.

- Vi skal lave en del om. Butikken er på 1050 kvadratmeter, og det fastholder vi, men da vi godt vil have mindre lager og mere butik, skal vi i gang med at flytte nogle vægge, siger udviklingschefen, der også oplyser, at gulvet er en usikkerhedsfaktor.

- Det er muligt, at det skal skiftes, og alene det går der tre uger med, siger han.

Annonce

Version 3.0

Carsten Hadsbjergs bedste skøn er, at dørene vil glide til side i løbet af marts 2019, og han oplyser, at det ikke bliver til en Netto, som de fleste kender dem i dag.

- Det bliver en version 3.0, siger han og fortæller, at det er noget med et mere skandinavisk og råt look med mere træ og flere mørke, varme farver i butikken. Og i øvrigt også med et opdateret sortiment med flere økologiske varer.

- Vi er ved at teste konceptet i forretninger i Skibby, Hornbæk og København, og nu skal det rulles ud i alle vores butikker, siger Carsten Hadsbjerg.

Han oplyser også, at Netto har haft kikkerten rettet mod den sydfynske ø længe.

- Tåsinge har spøgt siden 2009 eller 2010, og vi har kigget på det lille center over for Rema 1000 (Vindeby Centret, red.), uden at det dog blev til noget. Men nu har vi efter vores mening fundet den bedste placering på øen, for vi har en idé om, at vi kan tiltrække nogle af de mange mennesker, der kører over broen hver dag. Derfor er vi meget glade for, at vi er blevet enige med Coop, siger han.

Og så nævner Carsten Hadsbjerg, at Netto-kæden er meget tæt på at passere en milepæl.

- Den 6. december åbner vi butik nummer 500, og derefter følger yderligere nogle stykker. Så forretningen på Tåsinge bliver formentlig Netto nummer 504 eller 505, siger udviklingschefen.

Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kirketur og Kingo-aften

Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce