Annonce
Middelfart

En musikalsk fortælling: Hør historier og musik fra 30 års Rock Under Broen

Nu kan du høre historien om alt det, der sker bag om Rock Under Broen til foredtrag den 18. november. Billedet her er fra Rock Under Broen 2019. Arkivfoto: Mette Mørk
MOLF og Middelfart Museumsforening inviterer på et foredrag fyld med musik og gode minder.
Annonce

Middelfart: MOLF og Middelfart Museumsforening inviterer dig med til en musikalsk fortælling, når foredraget den 18. november tager dig med til Rock Under Broen.

Foredraget holdes i Middelfart Sparekasses hovedsæde på Havnegade 21 fra klokken 19 til 21.30.

I år kunne Rock Under Broen fejre 30 års fødselsdag, og det markeres med dette foredrag, der tager dig med tilbage til 1989, hvor den første endagsfestival under broen fandt sted.

Vagn Ove Hansen, der har været med fra begyndelsen, er konferencier og binder aftenen sammen med en række underholdende og sjove anekdoter gennem tiden.

Til at supplere Vagn Ove Hansen vil Bent Frandsen fortælle om praktikken i forhold til at afvikle Danmarks største endags musikfestival.

Peter Zederkof vil berette om, hvordan man sammensætter et musikprogram og forhandler kontrakter med musikerne. Endelig vil Claus Hansen fortælle om hvilken betydning, Rock Under Broen har for det lokale foreningsliv generelt og i særlig grad for Middelfart Boldklub.

Til en musikalsk fortælling hører også musik. Derfor vil det lokale talent Filip Møller spille sange fra det omfattende katalog af kunstnere, der har gæstet Rock Under Broen siden begyndelsen i 1989. Der vil også være filmklip og mulighed for at købe en fadøl.

Billetter bestilles på Middelfart Sparekasses hjemmeside – midspar.dk/rub

Pris 25 kroner + gebyr inkl. kaffe og kage. Der udbydes kun 220 billetter. Medlemmer har kunnet købe billetter fra den 1. oktober. Efter den 4. november kan alle købe billetter, og alle er mere end velkomne.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce