Annonce
Middelfart

En musikalsk fortælling: Hør historier og musik fra 30 års Rock Under Broen

Nu kan du høre historien om alt det, der sker bag om Rock Under Broen til foredtrag den 18. november. Billedet her er fra Rock Under Broen 2019. Arkivfoto: Mette Mørk
MOLF og Middelfart Museumsforening inviterer på et foredrag fyld med musik og gode minder.

Middelfart: MOLF og Middelfart Museumsforening inviterer dig med til en musikalsk fortælling, når foredraget den 18. november tager dig med til Rock Under Broen.

Foredraget holdes i Middelfart Sparekasses hovedsæde på Havnegade 21 fra klokken 19 til 21.30.

I år kunne Rock Under Broen fejre 30 års fødselsdag, og det markeres med dette foredrag, der tager dig med tilbage til 1989, hvor den første endagsfestival under broen fandt sted.

Vagn Ove Hansen, der har været med fra begyndelsen, er konferencier og binder aftenen sammen med en række underholdende og sjove anekdoter gennem tiden.

Til at supplere Vagn Ove Hansen vil Bent Frandsen fortælle om praktikken i forhold til at afvikle Danmarks største endags musikfestival.

Peter Zederkof vil berette om, hvordan man sammensætter et musikprogram og forhandler kontrakter med musikerne. Endelig vil Claus Hansen fortælle om hvilken betydning, Rock Under Broen har for det lokale foreningsliv generelt og i særlig grad for Middelfart Boldklub.

Til en musikalsk fortælling hører også musik. Derfor vil det lokale talent Filip Møller spille sange fra det omfattende katalog af kunstnere, der har gæstet Rock Under Broen siden begyndelsen i 1989. Der vil også være filmklip og mulighed for at købe en fadøl.

Billetter bestilles på Middelfart Sparekasses hjemmeside – midspar.dk/rub

Pris 25 kroner + gebyr inkl. kaffe og kage. Der udbydes kun 220 billetter. Medlemmer har kunnet købe billetter fra den 1. oktober. Efter den 4. november kan alle købe billetter, og alle er mere end velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce