Annonce
OB

En mindeværdig aften i Bolbro

Sportschef Michael Hemmingsen havde rigeligt at spekulere på undervejs. Foto: Claus Fisker
Annonce

Det var præcis tiårs-dagen for den dengang 39-årige Thomas Helvegs afskedskamp netop mod AaB på stadion i Bolbro. Her vandt OB 6-0 i kampen, der vil blive husket for, at Helveg blev skiftet ud et minut før tid, da OB havde brugt sine udskiftninger, så OB sluttede med ti mand, så Helveg kunne få sin hyldest fra publikum midt i snevejret. AaB-træner Kent Nielsen havde nikket ja til det træk, som ellers kunne ligne en ekstra ydmygelse af gæsterne. Bagefter var der juleferie og flere af AaB-spillerne gik direkte i Jomfru Ane Gade, da bussen nåede hjem til Aalborg.

----------

Det er ikke rart for OB at være uden Jens Jakob Thomasen. Siden sæsonen 2017/18 har han ikke været i startopstillingen 24 gange, hvilket har resulteret i et pointsnit på 0,96 point pr. kamp for OB. Omvendt har han været med fra start i 57 kampe, hvilket har resulteret i et pointsnit på 1,51 point, viser statistikkerne.

--------

Patrick Hansen, mangeårig OB-fan med bopæl i Nordjylland, er åbenbart ved at varme op til OB's pokalkamp i næste uge mod kokken Claus Meyers klub Nykøbing FC, der er tophold i 2. division. Patrick Hansen præsterer i hvert fald en lille vits på twitter: "Hvad er Claus Meyers yndlingsdrik? Chokolademælk.....Han er kok jo!.." Patrick Hansen finder selv ud....

-----

Patrick Hansen selv husker iøvrigt i særlig grad en hjemmekamp mod AaB i foråret 2000. Her var han inden i OB's stribede maskot-kat, men tabte uheldigvis hovedet i straffesparksfeltet, da han ville sparke til bolden - til stor morskab for de medrejste AaB-tilhængere. Det var dengang den tidligere B1909- og landsholdsangriber Mikkel Beck spillede for AaB, der vandt kampen 4-1 i Odense.

--------

Dengang krænkede det odenseanske publikum gentagne gange Mikkel Beck med flere slagsange, der gik på Becks lange hår. "Hvorfor bliver du ikke bare klippet, Mikkel Beck, Mikkel Beck, Mikkel Beeeeeeck"

------

Vi var mange, det troede, at det var slut med at høre Bo Henriksens røst på diverse stadions, da han stoppede hos AC Horsens. Fynboen skaffede Horsens gode sejre i corona-året 2020, fordi han kunne råbe sit hold frem til sejr, fordi han var den eneste på de tomme stadions, der gav lyd fra sig. Det er han så fortsat med som ekspert for TV3 Sport og hans rustne røst var ofte det eneste, man hørte på VIP-tribunen fredag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce