Annonce
Sport

En måned efter fyringen på Sydfyn: Næsby ansætter Chris Margaard til at optimere førsteholdets setup

Chris Margaard har stor erfaring som træner - blandt andet for Otterup og SfB-Oure. Nu sætter han sig på den anden side af bordet som 1. team manager i Næsby Boldklub. Arkivfoto: Frederik Nordhagen
Næsby Boldklub har ansat den tidligere SfB-Oure-træner Chris Margaard. Han skal være med til at optimere forholdene omkring klubbens førstehold. Der er tale om en ét-årig kontrakt med mulighed for forlængelse.

FODBOLD: Der er gået 37 dage, siden Chris Margaard blev fyret i SfB-Oure, men nu har han fundet et nyt job i den fynske fodboldverden.

Torsdag 10. juni er Margaard startet i jobbet som first team manager i Næsby Boldklub, hvor han får til opgave at optimere klubbens setup omkring divisionsholdet.

- Det er jo fedt, at jeg kan komme til at have med elite- og seniorfodbold at gøre igen. Det glæder mig, fordi fodbold er en stor del af mit liv, fortæller Chris Margaard til Sport Fyn.

Annonce

- Jeg skal facilitere førsteholdet i Næsby. Det er en ny stilling for mig, for jeg har altid været træner, så det er mega interessant at komme om på den anden side af bordet. Jeg skal sætte mit præg på det og se, hvordan vi kan optimere de i forvejen fine forhold i klubben, uddyber han.

Chris Margaard kommer til at spare med cheftræner Kristoffer Johannsen og resten af staben. Det vil fortsat være Johannsen, der står for træningen og for at få den omsat til kampene.

Margaard forsikrer, at han kun blander sig i træning og spillestil, hvis han bliver spurgt til råds.

Det var Næsby-formand Poul Jørgensen, der henvendte sig til Margaard, og efter flere samtaler kom aftalen i hus i løbet af sidste uge.

- Jeg har aldrig været i Næsby før, så jeg kender kun træneren og staben fra sidelinjen, fordi jeg har mødt klubben som spiller og træner, fortæller Margaard.

- Vi er super glade for at få tilknyttet Chris, og vi glæder os til samarbejdet i den kommende sæson. Chris Margaard kommer med en stor og flot karriere i bagagen, og vi har stor tiltro til, at han kan være med til af løfte Næsby Boldklub endnu et niveau, fortæller klubbens formand Poul Jørgensen.

Ingen interessekonflikt

Han fortsætter i sit daglive virke som fodboldkoordinator på Oure Efterskole. Derfor er det også vigtigt for Margaard, at han er 1. team manager og altså ikke sportschef.

- I min verden er en sportschef et udtryk for én, der har meget store beføjelser hele vejen ned igennem klubbens organisation. Én der besidder en del mere magt og indflydelse, end jeg kommer til at have. Titlen siger sig selv. Det handler om førsteholdet, siger Chris Margaard.

- Der skal ikke optimeres for optimeringens skyld. Det skal have en effekt, fortsætter han om sit nye job.

Han fremhæver, at han kan bidrage med sin erfaring i forhold til trup-sammensætning, ligesom en stor del af arbejdet kommer til at dreje sig om at få det fulde potentiale ud af hver spiller.

- På det menneskelige plan har jeg en spidskompetence, som jeg kan bidrage med. Jeg kan være med til at forløse spillernes potentiale ved at give dem en tro på tingene og ved at skabe de optimale betingelser for hver enkelt spiller. Jeg kommer til at have en del samtaler med spillerne. Der er masser af procenter at hente, fortæller han.

Margaard glæder sig naturligvis over, at Næsby lige akkurat holdt fast i klubbens status som divisionshold. Klubben kommer til at spille i den nye tredje division.

- Næsby har ambitioner om at spille i den højest mulige række, så det er sindssygt vigtigt, at klubben fortsat har divisionsstatus, siger Chris Margaard.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Campingpladsejer har udsigt til ”århundredets” sæson: - Vi kunne have lejet 100 hytter ud - det er fuldstændig vildt

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nu får bilisterne en ny smutvej gennem Odense: S og DF skød forslag om bilfri plads ned

Odense For abonnenter

Trafikforsker angriber rapport om letbanen: - Aarhus er for lille til en letbane, og Odense er endnu mere for lille

Speedway

Endelig publikum til speedway i Fjelsted igen: Men festen blev spoleret af store tekniske problemer og et sløjt fynsk hjemmehold

Navne For abonnenter

50 år: Han er en af OB's største og nyder at hjælpe unge talenter på vej

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Odense

Søren gav penge til de små i lokalsamfundet: - Tusind tak - det betyder virkelig noget

Erhverv

Stort byggefirma sender 65 ansatte hjem efter smitteudbrud: - Det er ikke ovre endnu

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Odense

Se video: Sankthans og D-A-D rykkede ind på havnen

Middelfart For abonnenter

Kæmpe interesse for luksusbiler: Middelfart-milliardærs leasingfirma vokser med rekordfart

Odense For abonnenter

Kommentar: S og DFs nej til at lukke for smutvej i Odense er helt sort i en tid, hvor politikerne skal tænke grønt

Annonce