Annonce
Nyborg

En lille smag af Tour de France

Der blev gjort noget ud af det, når deltagere i motionsløbet "Fyn Cykler Sammen - hver for sig" kom over målstregen på Storebæltsvej i Nyborg. Vejen var klædt i gult som en forsmag på Tour de France næste år. Foto: Mogens Rasmussen.
Storebæltsvej og Hjejlevej var klædt i gult i anledning af den fynske motionsløb, Fyn Cykler Sammen. Så med lidt god fantasi kunne man forestille sig den dag næste år, hvor verdens største cykelcirkus kommer til byen.
Annonce

Nyborg: Nyborgenserne fik mandag en lille bitte forsmag på den dag, byen har talt ned til længe: Lørdag den 3. juli 2021, når Tour de France kommer til byen.

De lokale arrangører af det fælles fynske arrangement, Fyn Cykler Sammen, havde pyntet op langs tour-ruten fra motorvejsafkørslen på Knudshoved til målstregen ved Cirkel K på Storebæltsvej. Ruten var frivillig for deltagerne, men de blev opfordret til mærke suset på tour-opløbsstrækningen.

Generelt var deltagerantallet ved cykel-arrangementet noget mindre end man havde håbet, men der kom da både motionister på helt almindelige cykler og skarptskårne racere gennem den gule målport ved Storebæltsvej.

Borgmester Kenneth Muns havde selv været ude og cykle, og var med ved målstregen, da løbet blev skudt af klokken 13.

- Jo, jeg kan godt blive lidt i Tour de France humør af det her. Og tænk hvis vejret er sådan her den 3. juli næste år med varme og sol og også lidt blæst, sagde han.

Der var motionister og der var ryttere med fuld fart på. Og så kom der sikkert også en hel masse cyklister over målstregen, der slet ikke var med i Fyn Cykler Sammen arrangementet. Foto: Mogens Rasmussen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce