Annonce
Middelfart

En læser får svar: Ny bro kræver flere vejbaner - hvor skal de være, borgmester?

En fordobling af antal vejbaner fra 6 til 12 kræver jo flere vejbaner før og efter broen, ellers er det da nonsens. Hvor skal de nye motorvejsforbindelser være, borgmester? Sådan spørger læser Palle Christensen gennem avisen borgmester Johannes Lundsfryd (S). Foto: JFM
Annonce

Nordvestfyn: Borgmester i Middelfart Kommune Johannes Lundsfryd (S) understregede for nyligt i avisen, at en tredje forbindelse over Lillebælt er helt uundgåelig.

Det har fået læser Palle Christensen til at spørge: En fordobling af antal vejbaner fra 6 til 12 kræver jo flere vejbaner før og efter broen, ellers er det da nonsens. Hvor skal de nye motorvejsforbindelser være, borgmester?

Til det svarer borgmesteren, at selv om intet er fastlagt endnu, er han helt med på, at det skal ske så skånsomt som muligt.

- De foreløbige skitser viser en bro bare 50 meter nord for den nuværende, og med den skal vi ikke ud at lave udvidelser i Kauslunde eller noget i den stil, siger han og forklarer, at det kun er en eventuel ny bro og de dertilhørende tilkørselsramper, der skal udvides. Samtidig har kommunen mulighed for at få indflydelse i høringsperioden, hvis det besluttes at etablere en ny bro.

- En ny forbindelse vil løse de problemer, vi får om ganske få år. Om otte år vil trafikken over Den ny Lillebæltsbro være lige så tæt, som den er på motorvejen på Vestfyn nu. Det bliver til stor gene for bilisterne, der pendler til og fra vores område, og dem har vi mange af. Vil vi også i fremtiden være et af landets vækstcentre, kræver det, at folk kan komme til og fra arbejde, og at virksomhederne kan få deres varer frem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce