Annonce
Middelfart

En læser får svar: Hvorfor holder der en ubrugt fotovogn ved brandstationen?

ATK-bilen dækker i princippet hele Fyn, men da den holder i Middelfart, tages den oftest i brug på det vestlige Fyn. Arkivfoto: Michael Bager
En læser har spurgt avisen, hvorfor der holder en ubrugt ATK-bil i Middelfart. Ifølge Fyns Politi tages bilen dog jævnligt i brug.
Annonce

Middelfart: En læser har via vores værktøj Hearken kontaktet avisen med en meget konkret undren: Hvorfor er ATK-bilen, der holder ved brandstationen i Middelfart, tilsyneladende aldrig ude at køre?

Den undren præsenterede avisen for Fyns Politi for at få en afklaring.

Ifølge Fyns Politi er ATK-bilen dog ikke helt stillestående, da den jævnligt tages i brug. Det skriver kommunikationskonsulent hos politiet, Sunniva Pedersen-Reng. Hvor ofte 'jævnligt' rent faktisk er, kan hun dog ikke komme nærmere. Til gengæld kan hun fortælle lidt om, hvor bilen tages i brug:

- Den er en del af vores operative indsats. Bilen dækker i princippet hele Fyn – ligesom alle vores biler, men den kører ud fra Middelfart, og det giver selvfølgelig mest mening, at den primært kører på det vestlige Fyn, men er der brug for den et andet sted, så kører den jo derhen, forklarer Sunniva Pedersen-Reng i en mail.

Læseren stillede sit spørgsmål til avisen gennem værktøjet Hearken. Har du selv et spørgsmål eller en undren, som du synes avisen bør dykke ned i, kan du skrive til os gennem formularen på Fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Havde ingen symptomer på første skoledag: Elev på Brenderup-skole er testet positiv for corona

Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce