Annonce
Kerteminde

En læser får svar: Hvor skal kommunens ansatte parkere, når p-pladserne ved rådhuset nedlægges?

Selv i sommerferien er der godt fyldt op på parkeringspladsen ved Kerteminde Rådhus. Foto: Peter Ammitzbøll
Det vil være naturligt, at kommunens ansatte i fremtiden parkerer på den nye p-plads ved Johannes Larsen Museet, siger direktør ved Kerteminde Kommune Claus Lade.
Annonce

Kerteminde: Når Kerteminde Kommune sælger dele af parkeringspladserne på Strandkilen og nedlægger langt over 100 parkeringspladser lige ved rådhuset, hvor skal kommunens medarbejdere så parkere henne? Sådan spørger læser Claus Hamdrup, der har skrevet til redaktionen.

Det er et godt spørgsmål, for der skal nemlig bygges boliger på parkeringspladserne, og de, der flytter ind, skal jo også parkere et sted. Heldigvis har Claus Hamdrup selv et konstruktivt forslag til, hvor kommunens medarbejdere kan parkere.

- Det må være rimeligt, at de parkerer i Langeskov eller Munkebo og så tager bussen til Kerteminde, skriver han.

Her på redaktionen har vi bedt direktør i Kerteminde Kommune Claus Lade om at hjælpe med at svare på, hvor de ansatte skal parkere henne.

- Der bliver parkering på pladsen ude ved Johannes Larsen Museet både for personalet og andre besøgende på rådhuset, fortæller Claus Lade.


- Personalet må parkere alle steder, hvor det er lovligt at parkere ligesom alle andre borgere.

Claus Lade


- Vi har ikke andre parkeringspladser, end dem der er ved rådhuset nu. Der er nogen til gæster, og dem der skal ind i borgerservice og sådan noget. Personalet, de skal så parkere, hvor der ellers er parkeringspladser, og det er primært, hvor den store parkeringsplads bliver.

Kan I sikre, at personalet ikke begynder at parkere i Trollegade, på Strandvejen eller i Strandgade?

- Personalet må parkere alle steder, hvor det er lovligt at parkere ligesom alle andre borgere. Vi opfordrer til, at man parkerer ude på det store parkeringsareal og ellers er der mulighed for at parkere alle andre steder, hvor det er lovligt at parkere ligesom for besøgende i byen og byens øvrige borgere, fortæller Claus Lade.

Så I kan ikke fortælle dem, hvor de skal parkere. I kan kun opfordre dem til at parkere ude på det store græsstykke?

- Ja, vi har ikke nogen beføjelser som sådan. Hvis de parkerer et sted, hvor det er lovligt at parkere, så må man parkere der.  Men vi vil selvfølgelig opfordre til, at man parkerer ude på det areal (ved Johannes Larsen Museet, red). Det, vil vi synes, er det naturlige, når man er ansat på rådhuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Annonce