Annonce
Fyn

En læser får svar: Hvad sker der med det gamle posthus i Ullerslev?

Det gamle posthus udgør en vigtig del af Ullerslevcentret. Fremover skal den fungere som privatbolig og som hjemadresse for et handyman-firma. Foto: Kasper Riggelsen
Tomme butikker og forfald præger Ullerslevcentret, men nu er der måske lys forude. Firmaet T. K. Handyman har købt det gamle posthus, der skal bruges som bolig og hjemadresse for firmaet.
Annonce

Ullerslev: Der er snart ikke den opgave, som T. K. Handyman ikke kan klare.

Lige fra hækkeklipning og beskæring af træer til murerarbejde, udskiftning og døre og vinduer, anlæg af terrasser og sågar snerydning.

Igennem cirka 14 år har firmaet haft adresse i Jægerspris på Sjælland, og sådan vil det være lidt endnu.

Men indenfor en overskuelig fremtid har Torben Kristensen og hustru planer om at flytte ind i det tidligere posthus i Ullerslev. Ud over at fungere som familiens nye privatbolig skal bygningen, der er en del af Ullerslevcentret, fungere som nyt hjemsted for handyman-firmaet. Med alle de redskaber, som dertil hører.

Det er Jane Jensen, der har bragt Fyens Stiftstidende på sporet af historien ved at stille et spørgsmål til redaktionen om, hvad der skal ske med det gamle posthus i Ullerslev. "Der er spærret p-pladser af, mens ellers ret dødt", bemærker hun i sin henvendelse til avisen.

Forklaringen er ganske enkel. For at få plads til de mange redskaber har parret sikret sig retten til et areal udenom, der hidtil har tilhørt kommunen. Her er det meningen, at der opstilles et antal containere.

Det er dette syn, der har fået en læser til at stille spørgsmål til redaktionen. Ud over selve posthuset har Torben Kristensen købt jord af kommunen for at få plads til sine mange redskaber. Hele området skal med tiden hegnes ind. Foto: Kasper Riggelsen

De vil dog ikke kunne ses udefra, fortæller indehaver Torben Kristensen til Fyens Stiftstidende.

- Vi vil gerne have, at det ser pænt ud, så folk tænker, dem vil vi gerne hyre til at lave et stykke arbejde for os. Derfor sætter vi et hegn op, så man ikke kan se ind, forklarer han.

Annonce

Gul & Gratis

Det tidligere posthus i Ullerslev fungerede en overgang som lokalt skønheds- og sundhedscenter. I dag står det dog tomt ligesom store dele af det øvrige center. Ifølge Torben Kristensen var en annonce i Gul & Gratis, der vakte interessen.

- I forvejen havde vi snakket om at flytte til Fyn, fordi min søster i forvejen bor der. Vi var også forbi Ullerslev et par gange for at se på bygningen, før vi besluttede os, tilføjer han.

Posthuset har status af erhvervsejendom, men politikerne i Nyborg Kommune har tidligere givet et klart signal om, at området med tiden skal kunne rumme både boliger og butikker.


Vi vil gerne have, at det ser pænt ud, så folk tænker, dem vil vi gerne hyre til at lave et stykke arbejde for os. Derfor sætter vi et hegn op, så man ikke kan se ind.

Torben Kristensen, indehaver af handyman-firma


På den baggrund har kommunen givet dispensation fra den nuværende lokalplan. Samtidig har man forpligtet sig til at vedtage en ny lokalplan for Ullerslevcentret indenfor tre år.

Selv ser Torben Kristensen frem til at bo et sted, der kræver langt mindre vedligeholdelse end parrets nuværende bondegård. Tid og kræfter, som han i stedet kan bruge på at servicere kunder på Østfyn.

Det kan dog gå mellem et halvt og helt op til to år, før T. K. Handyman flytter alle sine aktiver til Ullerslev. Først skal man nemlig have afsluttet en lang række kontrakter i sit nuværende lokalområde. Samtidig skal tiden bruges på at opbygge en ny kundekreds, forklarer han.

Det gamle posthus Ullerslev Ullerslevcentret
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce