Annonce
Kerteminde

En læser får svar: Børn og voksne på gåben tvinges ud på trafikeret vej

Beboerne i Rynkeby blev lidt trætte af de mange omkørsler, da der var kloakarbejde i landsbyen, men de vil helst sikkert bære over med lidt omkørsler, hvis de snart får deres fortov. Arkivfoto: Kerteminde Kommune
En læser synes, at det er med fare for liv og lemmer, at fodgængerne færdes i Rynkeby, og derfor efterlyser hun et svar på, hvornår der kommer fortov.
Annonce

Rynkeby: I mange år er der blevet lovet fortove i Rynkeby, men der sker ikke noget, og derfor er børn som voksne nødt til at gå på vejen, og Rynkeby Bygade er efterhånden meget trafikeret, og derfor føler ingen sig i sikkerhed.

Der fortæller Winnie Schauenborg Christensen. Hun er blevet træt af at vente på de lovede fliser, som skal gøre det sikkert at færdes i landsbyen.

Hun har derfor henvendt sig til avisen for at høre, hvornår det lovede fortov kommer.


Alle kan jo godt se, at der er et behov for det.

Jesper Hempler (SF), formand for miljø - og teknikudvalget i Kerteminde Kommune


Vi har sendt spørgsmålet videre til formand for miljø - og teknikudvalget i Kerteminde Kommune, Jesper Hempler (SF).

- Det er et godt spørgsmål, som jeg kun til dels kan svare på, men jeg kan fortælle, at lige om et øjeblik - faktisk i dag (tirsdag, red.) - begynder budgetforhandlingerne, og her ligger det også som et forslag, direktionen har stillet op.

- Jeg mener også, at det er projekt, vi skal lave i det kommende budgetår. Det håber jeg også, at der bliver opbakning til, men jeg kan jo ikke garantere det. Hvis der bliver opbakning til det, vil det nærmest, jeg kan komme det, være, at det bliver i 2021, siger udvalgsformanden.

- Alle kan jo godt se, at der er et behov for det, og derfor har jeg også en optimistisk tro på, at det kommer igennem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce