Annonce
Baglandet

EN KVINDELIG FRIMURERS OPLEVELSER.

Da jeg i november 2009 blev frimurer, havde jeg ingen fornemmelse for, hvad frimureriet ville komme til at betyde for mig. Jeg havde lidt svært ved at forstille mig, hvordan det at arbejde med symboler, kunne ændre mig personligt. Hvis man dengang, havde fortalt mig, hvad jeg nu har oplevet, ville jeg ikke tro det.

INDRE RO OG JORDFORBINDELSE

Men der blev sat noget i gang ved indvielsen. Jeg har igennem arbejdet i logen og fortolkning af symboler lært mig selv og mit sande jeg meget bedre at kende. Jeg har så at sige fundet ro, fået jordforbindelse og er nået ind til kernen af mig selv. Jeg har accepteret den, jeg er på godt og ondt. Jeg er blevet mere sikker på mig selv og accepterer, at der er ting, jeg ikke kan ændre. På den måde undgår jeg at bruge unødig energi på de ting, jeg alligevel ikke kan ændre. Alt sammen noget, du kan bruge både i dit private liv og arbejdsliv.

LÆRERIGT OG UDVIKLENDE

Jeg har lært mange mennesker at kende med forskellige livsanskuelser og det har lært mig, at forskellighed er en stor styrke. Især under debatter, hvor der kommer mange synspunkter på banen og dermed får jeg ofte rokket ved min egen livsopfattelse. Det er virkeligt lærerigt og udviklende.

PERSONLIG UDVIKLING.

Jeg ser altid frem til at komme i logen, for jeg lærer eller oplever noget nyt hver gang, som bringer mig videre i min personlige udvikling. Frimureri er noget, jeg gør for mig selv og kun for mig selv. Og det giver mig så meget, at det er svært at sætte ord på. Hvis noget af det, jeg har beskrevet her, virker interessant for dig, kan jeg kun anbefale dig at søge optagelse i frimureriet.

KAN KVINDELIGT FRIMURERI VÆRE NOGET FOR DIG?

Så mød op til Logens Liliums informationsmøde den fjerde tirsdag i februar kl. 19.00, i Logens lokaler på Annasholmsgade 16, 5000 Odense C. Tilmelding på e-mail: odense@logenlilium.dk. Tag gerne din mand eller veninden med. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf.: 29 92 92 45 eller besøg vores hjemmeside: www.logenlilium.dk.

Annonce

Mest læste

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Charlottes børn har flere gange sovet på banegården: Transportminister vil nu have undersøgt behovet for nattog på Svendborgbanen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sikke et pletskud - pludselig var de sjældne ugleunger lige foran Oles kamera: - Det er et meget specielt øjeblik

Kerteminde For abonnenter

Odense Havn har ulovligt bygget stort bassin: Kerteminde Kommune erkender fejl

Sydfyn

Slut med Stenstrup-manøvren: Bramsen og Helveg vil lave vigespor på Svendborgbanen

Navne For abonnenter

Som far så datter - Anika får energi af sit frivillige arbejde

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Nordfyn

Beredskabet måtte opgive søgningen: Mand svømmede ud på midten af sø og forsvandt fra overfladen

Navne For abonnenter

Stjerne i "Langt fra Las Vegas": Nu er Sofie revystjerne på Fyn

For abonnenter

Kim solgte sin virksomhed for et trecifret millionbeløb: - Man skal aldrig blive iværksætter for pengenes skyld

Erhverv

Stålgigant ansætter på livet løs til ny fabrik - breder sig over kæmpe areal

Claus Hjort om sit livs stormvejr: - Jeg har en vrede over, at jeg skal bruge min sidste tid i politik med beskyldninger om at være landsforræder

Sport For abonnenter

Modgangen vendt til endnu en triumf - Odense Håndbold ser frem til drømmefinalen mod Esbjerg

Odense For abonnenter

Kendt fra Bagedysten - nu sælger hun kager i Odense: - Folk kan blive helt chokerede over prisen

Faaborg-Midtfyn

Kommune betalte for lidt i løn: Kludrede i ansættelser og må efterbetale 191.500 kroner

Annonce