Annonce
Baglandet

EN KVINDELIG FRIMURERS OPLEVELSER.

Da jeg i november 2009 blev frimurer, havde jeg ingen fornemmelse for, hvad frimureriet ville komme til at betyde for mig. Jeg havde lidt svært ved at forstille mig, hvordan det at arbejde med symboler, kunne ændre mig personligt. Hvis man dengang, havde fortalt mig, hvad jeg nu har oplevet, ville jeg ikke tro det.

INDRE RO OG JORDFORBINDELSE

Men der blev sat noget i gang ved indvielsen. Jeg har igennem arbejdet i logen og fortolkning af symboler lært mig selv og mit sande jeg meget bedre at kende. Jeg har så at sige fundet ro, fået jordforbindelse og er nået ind til kernen af mig selv. Jeg har accepteret den, jeg er på godt og ondt. Jeg er blevet mere sikker på mig selv og accepterer, at der er ting, jeg ikke kan ændre. På den måde undgår jeg at bruge unødig energi på de ting, jeg alligevel ikke kan ændre. Alt sammen noget, du kan bruge både i dit private liv og arbejdsliv.

LÆRERIGT OG UDVIKLENDE

Jeg har lært mange mennesker at kende med forskellige livsanskuelser og det har lært mig, at forskellighed er en stor styrke. Især under debatter, hvor der kommer mange synspunkter på banen og dermed får jeg ofte rokket ved min egen livsopfattelse. Det er virkeligt lærerigt og udviklende.

PERSONLIG UDVIKLING.

Jeg ser altid frem til at komme i logen, for jeg lærer eller oplever noget nyt hver gang, som bringer mig videre i min personlige udvikling. Frimureri er noget, jeg gør for mig selv og kun for mig selv. Og det giver mig så meget, at det er svært at sætte ord på. Hvis noget af det, jeg har beskrevet her, virker interessant for dig, kan jeg kun anbefale dig at søge optagelse i frimureriet.

KAN KVINDELIGT FRIMURERI VÆRE NOGET FOR DIG?

Så mød op til Logens Liliums informationsmøde den fjerde tirsdag i februar kl. 19.00, i Logens lokaler på Annasholmsgade 16, 5000 Odense C. Tilmelding på e-mail: odense@logenlilium.dk. Tag gerne din mand eller veninden med. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf.: 29 92 92 45 eller besøg vores hjemmeside: www.logenlilium.dk.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce