Annonce
Faaborg-Midtfyn

En kvart million kroner til børnecancer: Trods corona overdrager Team Ringe deres check

Team Ringe kom ikke til Paris i år, desværre. Foto: Per Trabjerg
Det har været et stille forår på cykelfronten, og Team Ringes traditionsrige tur til Paris på cykel er aflyst. Det betyder dog ikke, at den ligeså traditionsrige checkoverdragelse til Børnecancerfonden også er aflyst. Tværtimod.
Annonce

Ringe: Cyklingen har været mere op af bakke end sædvanligt det her forår for Team Ringe, da Danmark blev lukket ned, og den sociale omgangskreds blev snøret ind. Det blev ikke til den store folkefest på Torvet i Ringe, ej heller en stor begivenhed med overrækkelse af en check til Børnecancerfonden, men selvom arrangementerne er aflyst for den brede befolkning, er overrækkelsen af checken ikke.

Team Ringe har samlet 242.000 kroner ind til Børnecancerfonden.

- De sponsorer, vi har, havde vi allerede lavet aftaler med før alt det med corona, i og med at sponsorerne skal på vores tøj, er de aftaler allerede lavet i januar, så indsamlingen har været rigtig flot, fortæller Per Trabjerg.

- Det bliver lidt anderledes i år, da vi har flyttet det til Foderstoffen, så det bliver en hyggelig afslutning, men det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan være på Torvet, som vi plejer, fortæller Per Trabjerg fra Team Ringe.

Annonce

Mindre socialt

24 ryttere skulle dette forår forberede sig til cykelturen til Paris, og de gik da også i gang i slutningen af marts, men sæsonen blev en helt anden, end den plejer.

- Vi kunne allerede i marts se, at for det første kunne vi ikke komme til at træne, som vi plejede og senere kunne vi se, at det ville være umuligt at komme afsted med corona. Ret hurtigt gik det op for os, at det ville blive et rigtig øv år, forklarer Per Trabjerg.

Flot beløb fra Team Ringe er nu givet videre til Børnecancerfonden. Foto: Per Trabjerg

- Da coronaen kom og vi stadigvæk havde et håb om at komme afsted kørte vi under 10 deltagere, men det var slet ikke det samme, siger han.


Holdet blev delt op i tre grupper, men det er slet ikke meningen med holdet. Det handler lige så meget om det sociale. Folk er også faldet lidt fra, og der har ikke været den samme stemning

Per Trabjerg


Da corona-restriktionerne var på sit højeste i foråret, måtte danskerne højest samles 10 personer, som også var tilfældet for cykelklubben i Ringe.

- Holdet blev delt op i tre grupper, men det er slet ikke meningen med holdet. Det handler lige så meget om det sociale. Folk er også faldet lidt fra, og der har ikke været den samme stemning, fortæller Per Trabjerg.

Annonce

Ny tur næste år

Selvom man ikke kan spå om fremtiden og næste års cykeltur til Paris, er forberedelserne allerede i fuld gang.

- Vi er nødt til at agere, som hvis vi skal af sted. Så folk må rigtig gerne henvende sig om næste års tur, hvis de er interesserede, fortæller Per Trabjerg.

Træningen starter op den sidste weekend i marts, og holdet cykler hver weekend indtil uge 29, hvor afgangen normalvis går mod Paris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce