Annoncørbetalt indhold

En krop i balance er et menneske i balance

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du vil gerne passe på din krop - det vil de fleste af os gerne. Men nogle gange kan det være svært at vide sig sikker på, om man tager de rigtige valg i forhold til kost og tilskud. På Terranovas hjemmeside finder du et stort udvalg af forskellige produkter, der kan hjælpe dig med at gøre din krop gladere i dag. Med fordøjelsesenzymer fra Terranova er det blevet endnu nemmere at passe på din krop. Men hvad er disse såkaldte fordøjelsesenzymer egentligt, og hvordan kan de være med til at hjælpe netop din krop?


Annonce

Få det meste ud af din mad

Mad glæder os på mange måder. Det smager som regel godt, og det er hyggeligt at samles om. Men for nogle kan maden også forvolde problemer, når det skal igennem systemet. Problemer med fordøjelsen kan vække ubehag og unødig smerte. Dette er en problematik, fordøjelsesenzymer går ind og afhjælper.

De tre fordøjelsesenzymer amylase, protease og lipase fordøjer hver deres madprodukter. Amalyse nedbryder stivelse og kulhydrater, imens protease nedbryder proteiner og lipasen nedbryder fedt og olier. På den måde er fordøjelsesenzymerne med til at garantere at du får den bedste oplevelse ud af ethvert måltid, så du kan slippe for unødige følgeskavanker.


Hvorfor og hvornår skal jeg tage Terranova?

Døjer du med oppustethed, luft i maven eller reagerer du dårligt på bestemte fødevarer? Hvis du kan nikke genkende til blot én eller måske alle tre af disse problematikker, er fordøjelsesenzymer måske den rigtige løsning på dine kvaler. Nogle mennesker går rundt og tror, at oppustethed eller luft i maven er en almindelig tilbøjelighed, man blot skal leve med. Eller at det er normalt at reagere voldsommere på nogle fødevarer end andre. Derfor er det vigtigt at være bevidst om, at der kan være en kilde til problemet - og derfor en løsning. På hjemmesiden finder du et væld af produkter, der kan være med til at hjælpe præcis din problematik; heriblandt vitaminer og kosttilskud, der kan hjælpe dig til en bedre mavefornemmelse.


Et skub i den rigtige retning

Kroppen producerer ganske vist selv fordøjelsesenzymer. Derfor kunne man være tilbøjelig til at tænke, at man ikke har behov for ekstra tilskud, idet kroppen gerne selv skulle klare ærinderne. Sådan er det dog desværre ikke i mange tilfælde. Oplever du nogle af ovenstående problematikker på egen krop, bør du overveje at se nærmere på Terranova. Det er nemlig ikke altid, at kroppen selv producerer tilstrækkeligt med fordøjelsesenzymer naturligt, og derfor skal den af og til have en hjælpende hånd.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.