Annonce
Sydfyn

En kold tid: Tyv tømte olietank fra dødsbo

Politiet har fået anmeldelse om tyveri af både fyringsolie og diesel to stedet på Langeland i perioden fra fredag eftermiddag til lørdag formiddag. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Langeland: Samvittighed er der tilsyneladende ikke meget af hos en tyv, som har været på spil to steder på Langeland fra fredag eftermiddag til lørdag middag.

Her har en tyv kastet sig over et dødsbo på Smediestræde i Herslev lidt nord for Lindelse. En lås til husets olietank er brudt op, og der er suget omkring 500 liter fyringsolie op fra tanken.

Dødsboet har været til salg siden sommeren 2020.

Ikke langt derfra, ved en ejendom på Kædebyvej i Humble, har en tyv stjålet omkring 200 liter diesel fra en parkeret lastbil. Her er tankdækslet opbrudt, og der er både fodspor og spor efter en slange og en bil i sneen.

- Det kunne sagtens være de samme gerningsmænd, når man tænker på, at det er sket i samme tidsrum, siger politikommissær Christian Billesøe, Fyns Politi i Svendborg.

Politiet modtager som altid tip og henvendelser på telefon 118. /gru

Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce