Annonce
Faaborg-Midtfyn

Én har mistet livet: 63-årig død i glatføreulykke

Føreren af en personbil mistede onsdag morgen ifølge Fyns Politi tilsyneladende herredømmet over bilen i et sving på den spejlglatte Bøgebjergvej ved Nr. Broby og kolliderede frontalt med en modkørende traktor. Foto: Michael Bager

Den ulykke, der skete onsdag morgen nord for Brobyværk har krævet et dødsoffer.

En person har mistet livet i den ulykke, der fandt sted kort før klokken 7 mellem Brobyværk og Nørre Broby onsdag morgen.

Der er tale om en 63-årig mand, der har mistet livet i ulykken, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Et vidne har fortalt, at den 63-årige kom kørende ad Bøgebjergvej mod nordvest, da han i en blød højresvingskurve kom i slinger og kørte frontalt ind i en modkørende traktor. Den 63-årige blev formentlig dræbt på stedet, mens føreren af traktoren slap uskadt.

Ud fra vidneafhøringer og undersøgelser på ulykkesstedet vurderer Fyns Politi, at det glatte føre højst sandsynligt er en klar medvirkende faktor til ulykken.

Den 63-årige er fra lokalområdet, og de pårørende er underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Kerteminde For abonnenter

Da toget begyndte at stoppe, sagde det 'woom': Succesen af Langeskov Station kan måles på flere måder

Annonce