Annonce
Faaborg-Midtfyn

Én har mistet livet: 63-årig død i glatføreulykke

Føreren af en personbil mistede onsdag morgen ifølge Fyns Politi tilsyneladende herredømmet over bilen i et sving på den spejlglatte Bøgebjergvej ved Nr. Broby og kolliderede frontalt med en modkørende traktor. Foto: Michael Bager

Den ulykke, der skete onsdag morgen nord for Brobyværk har krævet et dødsoffer.

En person har mistet livet i den ulykke, der fandt sted kort før klokken 7 mellem Brobyværk og Nørre Broby onsdag morgen.

Der er tale om en 63-årig mand, der har mistet livet i ulykken, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Et vidne har fortalt, at den 63-årige kom kørende ad Bøgebjergvej mod nordvest, da han i en blød højresvingskurve kom i slinger og kørte frontalt ind i en modkørende traktor. Den 63-årige blev formentlig dræbt på stedet, mens føreren af traktoren slap uskadt.

Ud fra vidneafhøringer og undersøgelser på ulykkesstedet vurderer Fyns Politi, at det glatte føre højst sandsynligt er en klar medvirkende faktor til ulykken.

Den 63-årige er fra lokalområdet, og de pårørende er underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

Annonce