Annonce
Middelfart

En hæsblæsende dag: Kom med Viktor og Victor i hælene på borgmester Johannes Lundsfryd

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i podcastserien Ugen med Viktor og Victor fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: - Jeg forstår det ikke, Victor. Hvorfor har vi fået den travle borgmester?

Melfar Postens podcastværter Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er blevet inviteret af Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd (S) til at følge ham på en dag, der byder på møder fra klokken 7 om morgenen til julefrokost med byrådet om aftenen.

Det er en hæsblæsende dag, hvor makkerparret både er med til vigtige møder i Vejle, Middelfart og Båring, og hvor de også på et tidspunkt bliver sat udenfor døren.

Og de får et unikt indblik i, hvad det vil sige at være borgmester på mere end fuld tid.

Følg Viktor og Victors tur med den travle borgmester i videoen øverst i artiklen.

Hvis du ikke har fået nok, kan du høre mere om Viktor og Victors snak med borgmesteren i en udvidet podcast herunder, der blandt andet handler om, at Johannes Lundsfryd i tidernes morgen har festet og udviklet ungdomspolitik med 17 ud af 20 ministre i den siddende regering, mere om Middelfarts elite i form af det traditionsbundne Marsvinelaug og meget mere.

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Find også Viktor og Victor på Instagram.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Victor Kronborg Tørnæs (t.v.) og Viktor Lindegaard (t.h.) har fulgt borgmester Johannes Lundsfryd en hel dag. Foto: Ugen med Viktor og Victor.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Dyreorganisationer er helt oppe i det røde felt: For en måned siden var det marsvinet Saga, nu er Eskild indfanget til Fjord&Bælt

Kerteminde For abonnenter

Politiet dropper sigtelsen mod Danmarks måske ældste dyreværnsaktivist: 78-årige Nils fortsætter kampen for Freja og Saga

Annonce