Annonce
Erhverv

En frisk frokost: Madkasse-service vil skabe balance mellem råvarer og pris

Med sin madkasse vil cateringvirksomheden Frokostfirmaet give især advokater, revisorer og konsulenter med skæve frokosttider et tiltrængt alternativ til kantinemad og fastfood. Foto: Frokostfirmaet

"Madkassen" er navnet på en ny frokostordning til erhvervslivet, der vil udkonkurrere metaltrætte kantiner og fastfood-lappeløsninger i både Odense, Århus og København.

35 kroner for en kasse med mad.

Sådan lyder cateringvirksomheden Frokostfirmaets nye koncept, der skal bide skeer med erhvervslivets mere traditionelle frokostordninger og kantineløsninger.

- Der er en del virksomheder, som ikke vil bruge mange penge på frokosten hver dag. Samtidig går de stadig op i kvalitet og madspild, og de vil have noget mere end den deres egen madpakke eller en pizza nede fra hjørnet. Det er for hele det segment, vi har skabt Madkassen, siger direktør i Frokostfirmaet, Simon Bowall.

Madkassen - som både produktet og konceptet i al sin enkelthed kaldes - leveres hver anden dag og består ifølge direktøren af "ekstremt gode råvarer".

- Mundwerk, som står for produktionen, udvælger særlige pølser, skinker, cremer og des lige, så man hver dag får et virkelig udsøgt frokostmåltid, som man selv kan tilberede, lige når det passer én, siger Simon Bowall, der driver Frokostfirmaet fra dets københavnske hovedkvarter.

Annonce

Madkassen

Er udviklet af virksomheden Frokostfirmaet i samarbejde med cateringfirmaet Mundwerk.Leveres hver anden dag i en kasse med indhold bestående af 2 slags pålæg med tilbehør, en salat, to madcremer og brød samt en varm eller en kold ret. Prisen per dag er 35 kroner.

Madkassen kan fra 1. april bestilles i København, Århus og Odense og er særligt henvendt til advokat-, konsulent- og revisionsfirmaer.

Med sin madkasse vil cateringvirksomheden Frokostfirmaet give især advokater, revisorer og konsulenter med skæve frokosttider et tiltrængt alternativ til kantinemad og fastfood. Foto: Frokostfirmaet

Fyn har forretningspotentíale

Til trods for, at virksomhedens hovedpublikum i mange år har været københavnere og nordsjællændere, er der i direktørens øjne ingen grund til at tro, at Madkassen ikke kan få tag i Århus og især Odense.

- Vores jyske kunder går meget op i, at prisen er lav, mens københavnere i højere grad lader spisevanerne afhænge af, om råvarerne er gode. På Fyn bygges der lidt bro imellem de to lejre, så en relativt billig madkasse-løsning med lækre råvarer vil klart kunne gøre sig gældende i Odense, siger Simon Bowall.

Frokostfirmaet forventer at sælge omkring 1000 madkasser om dagen i konceptets første seks måneder, der skydes i gang 1. april.

De første kunder har allerede meldt sig, og generelt har direktør Simon Bowall stor tiltro til sit madkasse-koncept, som muligvis vil inspirere andre.

- Lad os se, hvor længe vi har markedet for os selv, men indtil videre er vi tilfredse med situationen, siger Simon Bowell.

Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

April 1960: Gadegennembrud i Nørregade

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Fyn

Sådan har corona ramt Fyn: Få overblikket over de nyeste tal fra myndighederne

Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Nordfyn

Den sidste vinder i avisens kampagne er fundet: Lone har købt havegrej og dagligvarer i Otterup

Annonce