Annoncørbetalt indhold

En fagforening i vækst: Hvor går man hen under en krise?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Da Corona-krisen kom til Danmark, ramte hårdt og pludseligt, vendte den op og ned på de flestes hverdag. Krisen bragte et hav af nye bekymringer med sig – ikke mindst bekymringer om ens arbejdsliv, økonomiske situation og juridiske rettigheder. Det har fået langt flere til at melde sig ind i en fagforening i løbet af Corona-året – og mere end hver tiende af dem, har valgt Ases fagforening. 


Annonce

Ifølge Danmarks Statistisk er Ases fagforening, Ase Lønmodtager, vokset med hele 3.772 nye medlemmer – det svarer til en vækst på omkring 6,5%, hvilket er tre gange så meget som markedet generelt i 2020. Så hvorfor vælger nye medlemmer netop Ases fagforening til, når de står på usikker grund?


”De har gjort alt for at hjælpe mig”

Én af de ting, som Ase Lønmodtager lægger stor vægt på, er den individuelle tilgang til medlemmerne og den personlige vinkel. Modsat andre fagforeninger er alle Ases jurister og advokater ansat i Ase og man har som medlem kun ét touchpoint. Det bliver derfor langt mere nærværende og trygt at henvende sig til fagforeningen, som hver gang bruger tid på at lytte grundigt og sætte alle ressourcer ind på at hjælpe medlemmerne. Det var også Mette Jensens oplevelse, da hun havde sit første møde med fagforeningen:


”Hele vejen igennem mit forløb er der virkelig blevet lyttet til mig. Uanset hvem jeg har snakket med. Alle har været så forstående over for den situation jeg har stået i, og jeg har følt, at hver og én har sat sig grundigt ind i min sag, og gjort alt for at hjælpe mig”, fortæller Mette Jensen, der fik hjælp af Ase Lønmodtager, da hendes arbejdsplads gik konkurs under Corona. Læs hele hendes oplevelse her.


En fagforening for alle

Med et medlemskab af Ases fagforening er du sikret adgang til professionel juridisk hjælp og rådgivning i forbindelse med dit arbejde – uanset om du er lønmodtager eller selvstændig. Som lønmodtager kan du, ligesom Mette, få hjælp af Ase Lønmodtager, der består af advokater og jurister med speciale inden for erhvervsret. De hjælper med alt lige fra en gennemgang af din kontrakt til repræsentation ved retssager eller hjælp ved arbejdsskade.


Som Selvstændig kan du få hjælp af foreningen HR Jura, der er specialister i løn- og arbejdsforhold og hjælper dig i alle juridiske aspekter i forhold til dine medarbejdere.


Alle aktiviteter i Ases fagforeninger er uafhængige af partipolitiske, faglige og religiøse interesser, og du kan derfor melde dig ind uanset hvilken branche du står i, hvilken jobtype du har eller hvilken til du kan skrive på CV’et. Ase er for alle.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.