Annoncørbetalt indhold

En dag i København – de bedste ting at lave og spise

Denne artikel er sponsoreret af Madklubben

Har du brug for at komme lidt væk fra den lille kedelige by, du bor i? Men har du ikke tid til at tage fri eller tage en hel weekend ud af kalenderen? Så tag din veninde under armen, og tag en smuttur til København. Men hvis du kun har en enkelt dag i København, er det med at udnytte den til det allerbedste. Det kan virke meget uoverskueligt med alle de ting, du efterhånden kan lave og spise i København i dag. Derfor har vi her samlet en række ting, der sammenlagt kan skabe den bedste dag i København. Det gælder både, hvad du skal se, opleve og spise.

Start dagen med en velsmagende morgenmad Det første, I skal gøre, er at snuppe en lækker morgenmad på en restaurant i København. Til det formål er Madklubben helt ideel. Restauranten ligger på Kongens Nytorv og er derfor super central i forhold til mange af de ting, som man skal se i København. Det er ikke kun placeringen, der er superb. Også maden er helt i top. Her kan du eksempelvis nyde en Breakfast Bowl til blot 100 kr. med quinoa, sauterede svampe, spinat, bagte tomater og et blødkogt æg. Hvad mere kunne man ønske sig på sådan en dejlig morgen i København? I kan desuden sidde ved et af vinduerne, så I kan kigge ud over Kongens Nytorv og Det Kongelige Teater, imens I nyder jeres morgenmad.

Gå til Amalienborg, og oplev slottet indefra Når I har nydt den lækre morgenmad, kan I passende gå til Amalienborg på få minutter. Hvis I skal have den komplette kongelige oplevelse, kan I se Livgardens vagtskifte på slotspladsen. Hvis I er på pladsen efter kl. 12, kan I se Livgarden gå fra Rosenborg til Amalienborg for at afløse de andre Livgardere. Derefter kan turen gå ind på paladset, hvor I blandt andet kan se Christian den 8.s Palæ indefra. Bliv prinsesser for en dag, og dyk ned i de kongeliges liv med malerier, smukke sale og historien bag det hele. I kan se de private værelser fra historiens dronninger og konger. Slut af i havesalen, hvor I kan blive klogere på de kongeliges hverdag gennem historien og i dag.

Slut dagen af med jazz, øl og god stemning Efter jeres besøg på slottet og måske en lille shoppetur på strøget er det tid til at høre noget musik og få nogle øl. Hvis I vil have livemusik i høj kvalitet, skal I tage til jazzbaren La Fontaine på Kompagnistræde. Det er Københavns ældste jazzsted, og stedet er kendt for sine jamsessions, hvor alle kan være med. Jazzbaren har åbent alle dage og livemusik fredag, lørdag og søndag. Her kan I få jer en kold øl og lytte til noget god musik fra både kendte og ukendte, danske og udenlandske jazzkunstnere. Stemningen og atmosfæren er helt unik og fantastisk. Du finder ikke et bedre sted i København, når det gælder god musik, velsmagende øl og en fantastisk stemning. Her kan I afslutte dagen i København med manér.

Denne artikel er sponsoreret af Madklubben

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.