Annonce
Debat

En anden rådmand ville hjælpe

Annonce

Læserbrev: Jeg synes, vi gang på gang ser levebrødspolitikere i Odense Byråd, intet ændrer sig, og flere forvaltninger halter bagefter. Men især en forvaltnings resultater ærgrer jeg mig over. Børn- og Ungeforvaltningen rykker sig ikke, selv om der laves flere nye tiltag. Trods gode intentioner og mange nye tiltag sker der ikke en forbedring af forholdene for børn og unge.

Ledelsen halter bagud. Susanne Ursula Crawley Larsen (rådmand) viser ikke det engagement, hun burde. Hun tager på besøg, og taler med folk inden for hendes område om mulige ændringer på de områder, hun er rådmand for.


Jeg føler, rådmanden kun sidder der for at sidde der. De ønskede resultater opnås ikke.


Jeg ærgrer mig over, at udviklingen og inkompetence plager forvaltningen. Den udvikling, der skulle være sket, er bare ikke sket. Vi så det med nedlukningen af ungdomsklubberne, som var en følge af nedskæringer. Problemet er bare, at det skadede mere end det gavnede for de unge. Vi ser stilstand på folkeskolerne, ingen motivation til lærerne, de bliver ikke hørt nok. Det er trods alt dem der arbejder med børn hver dag. Nye kræfter skulle være vejen frem, det er i hvert fald en mulighed.

Jeg føler, rådmanden kun sidder der for at sidde der. De ønskede resultater opnås ikke. Man kunne nærmest få den tanke, at hun har givet borgmesteren løfter om at følge ham i tykt og tyndt, i og med hun stemmer for langt de fleste af hans forslag. Pladsen kunne være gået til Enhedslisten, som havde en rådmandspost før valget i 2017, der til KV-2017 fik ét mandat mere end Radikale, hvorfor man skulle tro, de var mere berettigede til en rådmandspost.

Der skal nye kræfter til for at skabe nye muligheder og ny udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce