Annonce
Assens

Emner til valgkamp: At kunne trække ud i toilettet er også vigtigt

Poul Erik Kristiansen stiller op til kommunalvalget til november for SF Assens. Foto: Privat

Når ekspert i sociale medier Astrid Haug i Fyens Stiftstidende 6. feb beskriver, hvordan man som kandidat til byrådsvalget skal nå længere ud, og hvilke emner der kan få mest interaktion på de sociale medier, så har hun jo desværre nok ret, når hun som eksempel nævner, at synlige og populære emner, som f.eks. udlændingedebatten er et af de emner, der virkelig kan skabe debat, hvorimod et emne, som f.eks. at ville sikre bedre kloakker straks er meget sværere at engagere vælgerne i, og blive stemt i byrådet på.

Kommunalpolitisk kan man som eksempel sige, at ting, man med det blotte øje kan se, for eksempel et hul lige midt i vejen, på de sociale medier hurtigt skaber debat, hvorimod huller i kloakken, gemt under jorden, hvor ingen kan se det, straks er meget sværere at drive valgkamp for.

Ting man som ofte bare tager som en selvfølge; at kunne trække ud i toilettet, at kunne åbne for en vandhane eller at kunne smide sit skrald ud i en skraldespand er også vigtige politiske emner, endda så vigtige, at de betegnes som samfundsvigtig kritisk infrastruktur, og hvis ikke de tre ting fungerer, kan det hurtigt skabe uoverskuelige alvorlige sygdomsmæssige følger i samfundet.

Annonce

Kort sagt; vælg de politiske emner, som skal afgøre din placering af krydset på stemmesedlen med omhu. Vigtigheden af samfundsvigtig kritisk infrastruktur er fuld på højde med vigtigheden af en velfungerende velfærdspolitik.


Vigtigheden af samfundsvigtig kritisk infrastruktur er fuld på højde med vigtigheden af en velfungerende velfærdspolitik.


Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Assens For abonnenter

Fem mænd fængslet efter politiaktion: En af de sigtede har med stor sandsynlighed haft tilknytning til tysk rockergruppering

Annonce