Annonce
Sport

Emiliano Marcondes er åben for længere FCM-ophold

Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Emiliano Marcondes er åben for også at spille foråret i FC Midtjylland, hvis det passer ind for alle parter.

FC Midtjylland hentede på transfervinduets sidste dag Emiliano Marcondes til klubben fra Brentford.

Marcondes er hentet til klubben på en lejeaftale for resten af 2019 og står dermed som udgangspunkt til rådighed i årets resterende 11 superligakampe og mindst én pokalkamp.

Offensivspilleren forklarer, at han selv, FCM og Brentford løbende vurderer, om lejeaftalen skal forlænges, så han også spiller forårssæsonen i FCM.

- Går det rigtig godt, og vi ligger nummer et, kan det godt være, jeg bliver, men det kommer også an på situationen i Brentford, siger Marcondes.

- Går det ikke så godt dér, og mangler klubben offensive kræfter, så kan jeg godt se mig selv tage tilbage og spille dér.

- Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg tager de kampe, der er tilbage, og så må vi se, hvad der sker.

- Det vigtigste for mig er at spille kontinuerligt. Efter en periode med slemme skader skal jeg tilbage til det niveau, jeg havde, da jeg sidst spillede herhjemme.

24-årige Marcondes har tidligere spillet 112 superligakampe for FC Nordsjælland, hvor han scorede 37 mål.

Han debuterede for FCM i søndagens 3-0-sejr over Lyngby.

- Jeg havde glædet mig helt vildt til at komme tilbage, for jeg har store forventninger til mig selv, siger Marcondes.

- Jeg arbejdede godt og fik lavet en assist, og havde jeg også scoret, havde det været helt perfekt.

FCM's cheftræner Brian Priske er glad for, hvad han så fra Marcondes i søndagens kamp.

- Jeg er super tilfreds. Han fik efterladt det indtryk, vi havde håbet på, og han manglede bare et score et mål.

- Sammen med alle de andre på holdet gjorde han det rigtig fint og indgik i nogle gode relationer, siger Priske.

Også anfører Erik Sviatchenko roser Marcondes for sin debut.

- Han viste sine kvaliteter godt frem. Han er sindssygt dygtig til at spille i mellemrummet og har en god fornemmelse for spillet, og det gør os mere uforudsigelige.

- Samtidig har han et virkelig godt spark, hvor han kan gøre en forskel på vores dødbolde. Så det er en god tilgang for klubben, siger Sviatchenko.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

112

390 gram skunk fundet under forsæde

Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Fyn

Hjertestop-ordning har klaret sig over al forventning: Nu overvejer regionen at skrotte den

Annonce