Annonce
Indland

Ellevild Lyngvild: Whisky og mode-tv i Skotland og Kina

Jim Lyngvild skal til efteråret være dommer i et tv-show og designe tøj i et andet tv-show - begge i Kina. Og så skal han brygge øl i samarbejde med den skotske whisky-producent Highland Park. Arkivfoto.
Annonce

Jim Lyngvild er glad. Den fynske modemand, fotograf, vikingeentusiast, ølbrygger med mere afslører på Facebook, at han de næste fem år skal samarbejde med det skotske whiskydestilleri Highland Park.

- Jeg kan ikke sige så meget om samarbejdet endnu. Udover, at der kommer en øl fra mit eget bryggeri (Frejdahl - et samarbejde mellem Jim Lyngvild og Bryggeriet Vestfyen, red.) til efteråret som led i samarbejdet, men det er kun første raket på et meget større samarbejde, som fra næste år virkelig vil sætte Highland Park og Jim Lyngvild på verdenskortet, siger han til EB.dk.

Jim Lyngvild forklarer, at det er hans vikinge-image, der går godt i spand med det skotske whisky-mærke, som ifølge vikingen fra Ravnsborg i Korinth står for netop vikinger.

(Artiklen fortsætter under opslaget).

Danmark kommer til at se mindre til Lyngvild, afslører han - ikke blot fordi han skal samarbejde med skotterne, men også fordi han til efteråret skal deltage i to tv-shows i Kina: I Top Model China skal han være dommer, mens han i The Muse Dress skal konkurrere med de øvrige deltagere i showet om at lave den bedste tøjkollektion.

Den mulighed er opstået, efter Jim Lyngvild for nylig sammen med pelsfirmaet Copenhagen Furs vandt prisen for det smukkeste show ved Shanghai Fashion Week.

- At gå fra at være lille Jim Lyngvild fra Danmark, som hele modebranchen nærmest har gjort nar ad og forsøgt at holde nede, og så til at være den, der får lov til at være ambassadør for moden i hele Kina. Det er helt surrealistisk, siger Lyngvild til EB.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce