Annonce
Kerteminde

Elever hyldede idrætslivet i Munkebo

Eleverne fra Munkebo Skole havde torsdag omlagt skoletid, så de kunne være med til at fejre Munkebo Idræts Center - MIC. Foto: Ole Friis

Munkebo: MIC - Munkebo Idræts Center - fylder i år 50 år – og det vil man på Munkebo Skole gerne være med til at fejre

Derfor gik skolen torsdag sammen med Støtteforeningen Munkebo Idrætscenter og Multipark om at arrangere en event, hvor skolen omlagde skoletiden, så alle elever fra 0. til 9. klasse deltog.

Eleverne mødte på skolen klokken 17, hvor de var sammen med deres lærere om at forberede sig, inden de sammen gik til MIC.

Her ankom forældre og familier til hallen kl. 18.30, hvor eleverne tog imod.

Aftenen bød på showet – Et liv i bevægelse - hvor eleverne optrådte og guidede publikum gennem fem årtiers bevægelse.

Bagefter var der spisning af medbragte mad.

Efter spisningen var der plads til hygge og snak, diverse boder med aktiviteter og salg af kage.

Annonce
Hallen i Munkebo var godt fyldt torsdag aften. Foto: Ole Friis
Munkebo Skole guidede publikum gennem frem årtier med idrætsliv. Foto: Ole Friis
Palle Hansborg- Sørensen er formand for Støtteforeningen for Munkebo Idrætscenter og Multipark. Foto: Ole Friis
Alle eleverne på Munkebo Skole skulle alle deltage i arrangementetet i MIC. Foto: Ole Friis
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce