Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Elektriske løbehjul. En dyr sommerspøg

Annonce

Læserbrev: Hvorfor skal vi have eldrevet legetøj i gadebilledet? Hvem har egentlig aftalt og bestemt det? Står det samlede byråd bag beslutningen? Hvem betaler for at samle de efterladte løbehjul ind?

Odense var en nogenlunde fredelig by, men så ankom el-løbehjulene, derefter er der wild west-tilstande i Odenses gader.

Er man 15 år, så er man gammel nok til at betjene et eldrevet køretøj i Odenses gadebillede, siges der, men der er ingen krav til indsigt i færdselsreglerne, hvilket er helt utroligt. El-løbehjul efterlades rundt om på gader og veje - og hvem skal sætte dem på plads igen? Jeg kender ikke lånekonceptet, men noget siger mig, at det er et alt for løst grundlag, de udlejes på. Inden et nyt projekt vedtages, kræver det grundige overvejelser for og imod, for det er ikke altid blot at være med på de nyeste tilbud til de unge.

Jeg mener, at hospitalerne har rigeligt at lave i forvejen, så det er ikke nødvendigt med flere brækkende ben, eller det der er værre, for sikkerhedshensyn såsom cykelhjelm, bruges der jo heller ikke. Et lyspunkt er, at det må være en sommerfornøjelse, for jeg kan ikke se el-løbehjul med vinterdæk.

De elektriske løbehjul kan godt stå pænt. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Svogre starter møbelvirksomhed: Kunderne står i kø for at købe håndlavede fynske borde

Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Annonce