Annonce
Nyborg

Elbiler stjæler strøm i marinaen

Man må ikke stikke snablen i kommunens strøm, understreger havnemester Lis Mylenberg, Nyborg Marina. I et nyhedsbrev til havnens brugere skriver hun, at visse el-bilejere har fået en uvane med at stikke stikket i en gratis stikkontakt på Nyborg Marina. Arkivfoto.
Nyborgs havnemester træt af elbilister, der stjæler strøm.
Annonce

Nyborg: Det er ikke i orden at køre sin elbil ned på Nyborg Marina, plugge stikket i og lade bilen op - eventuelt mens man sejler sig en tur.

Det skriver havnemester Lis Mylenberg, Nyborg Marina i et nyhedsbrev, der netop er sendt til havnens mange brugere.

- Nogle ejere af elbiler har fundet en smart fidus til at lade deres bil op, nemlig at køre ned på havnen og sætte stikket i. Men den går altså ikke, skriver Lis Mylenberg.

- Det er på ingen måde rimeligt, at kommunen skal betale for enkelte bilejeres gratis kørsel. Opladning af en Tesla koster for eksempel 150-200 kroner, så det er ikke noget, vi bare giver væk, og det er heller inkluderet i prisen for leje af en bådeplads. Så hvis man vil lade sin elbil op her på havnen, må man lave en aftale med havnekontoret, skriver havnemesteren, der i nyhedsbrevet fortæller, at havnen allerede har lavet aftale med en ejer af en el-scooter, skriver havnemesteren i nyhedsbrevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce