Annonce
Middelfart

EL og SF vil ændre Byrådets navn for at sende signal:  - Middelfart Kommune tæller ikke kun Middelfart by

Opfordringen kommer fra Morten Thomsen, lokalformand for SF i Middelfart Kommune samt fra Rebecca Scheuerlein, kandidat for Enhedslisten. Foto: Privatfoto

Lokaldebat: Enhedslisten og SF vil gerne opfordre Middelfart Byråd til at ændre navn til Middelfart Kommunalbestyrelse.

Enhedslisten og SF ønsker at sende et signal om, at Middelfart Kommune ikke kun tæller Middelfart by, men også et stort opland.

Vi anerkender, at Middelfart by er et stærkt lokomotiv i kommunen, og at den som sådan er vigtig som dynamo for vækst. Derfor skal vi naturligvis holde fast i udviklingen af Middelfart by.

Men selvom der er udvikling i Middelfart by, så må vi ikke glemme de mange dygtige lokaludvalg, foreninger og erhvervsdrivende, der i deres lokalområde gør et kæmpe arbejde for at udvikle og styrke sammenholdet og skabe velstand og vækst. De er en vigtig del af den drivkraft, som skaber udvikling i hele Middelfart kommune.

Og det store arbejde skal anerkendes og italesættes.

Derfor vil det være på sin plads, at Byrådet tager navneforandring til kommunalbestyrelse og dermed viser, at den øverste ledelse i Middelfart kommune favner hele kommunen.


Selvom der er udvikling i Middelfart by, så må vi ikke glemme de mange dygtige lokaludvalg, foreninger og erhvervsdrivende, der i deres lokalområde gør et kæmpe arbejde for at udvikle og styrke sammenholdet og skabe velstand og vækst.

Rebecca Scheuerlein (EL) og Morten Thomsen (SF)


Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart