Annonce
Nyborg

Ekstra støtte til seniorråd vækker undren

Seniorrådets formand, Ove Sindal, mener, at det er hårdt tiltrængt med en fordobling af rådets budget.
Annonce

Nyborg: - Det er ikke, fordi jeg på nogen måde vil stille spørgsmålstegn ved Seniorrådets indsats. Men hvorfor skal rådet have forhøjet sit budget, når det samme ikke gælder Handicaprådet og Udsatterådet.

Spørgsmålet kom fra Martin Stenmann (S), formand for Handicaprådet i Nyborg Kommune, under budgetbehandlingen tidligere på ugen og var rettet direkte til borgmester Kenneth Muhs (V).

I det budget for 2015, som nu er vedtaget, får Seniorrådet ikke bare fordoblet sit budget - fra cirka 42.000 kroner årligt til cirka 84.000 kroner. Rådets medlemmer bliver udstyret med gratis ipads. Også denne del stillede Martin Stenmann sig undrende overfor, når det samme ikke er tilfældet for andre.

Borgmesterens svar var ganske enkelt: Fordi seniorrådet har søgt.

- Hvis det viser sig, at der er behov for at se på budgettet for de øvrige råd, er det noget vi vil tage med i overvejelserne, tilføjede han.

I Seniorrådet glæder man sig over det forhøjede budget. Det var også tiltrængt, lyder det fra formand Ove Sindal.

- Vi har været syltet i mange år i en grad, så det ikke altid har været råd at sende folk på kursus eller til konferencer. Men vi står i en situation med mange nye medlemmer, og derfor er det ekstra vigtigt, at de har mulighed for at blive sat grundigt ind i området, siger han.

Pengene skal desuden bruges på at understøtte Seniorrådets ønske om at blive mere kendt i offentligheden.

Læs artiklen i sin fulde længde på www.mitfyn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce