Annonce
Sydfyn

Ekstra støtte til orkester: Energiselskab lægger 30 procent oveni

Energiselskabet OK har givet Langeland Brassband lidt ekstra penge at lege med. Arkivfoto: Peter Krogh Frausing
Annonce

LANGELAND: Langeland Brassband kan i en mørk tid glæde sig over en lidt større sponsorcheck fra energiseselskabet OK, der denne gang har valgt at lægge 30 procent oveni de ellers 9000 kroner, som brassbandet ville modtage.

- Vi vil bruge nogle sponsorkroner på en øve-weekend, når nu corona-tiden er overstået, så vi kan indhente noget af det forsømte, fortæller formanden for Langelands Brassband, Merete Andersen, i en pressemeddelelse fra OK, og hun forklarer videre:

- Vi har jo ikke haft mulighed for at spille og tjene penge i lang tid, da alle arrangementer er blevet aflyst, så det er en god støtte med de 30 procent ekstra fra OK. Vi bruger jo penge på vedligeholdelse af instrumenter og indkøb af noder. Vi har forsøgt at komme ud og rejse hvert andet år, men aflyste en tur til Ukraine i 2020, og det bliver jo nok heller ikke i år vi kommer af sted med vore 25 medlemmer.

Pengene kommer, når kunder med en benzinkort tanker ved Super Brugsens stander i Rudkøbing. /milo

Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce