Annonce
Middelfart

Ekstra plads til begejstring: Oliemilliardær udvider sit bilhus med luksusbiler

Administrerende direktør Ulrik Larsen får om et år ydelrligere 220 kvadratmeter til Selected Car Groups luksusbiler. Privatfoto
Efterspørgslen efter Selected Car Groups eksklusive biler er så stor, at bilhuset ud til motorvejen i Middelfart næsten fordobles.

Middelfart: Kun to år efter åbningen af det markante bilhus ud til motorvejen ved Middelfart står Selected Car Group overfor en udvidelse.

Bilhuset, der er ejet af den lokale oliemilliardær og bilentusiast Torben Østergaard-Nielsen, er specialiseret i leasing af biler i premium segmentet samt salg af eksklusive investeringsbiler.

Og forretningen har medvind, fortæller Ulrik Larsen, administrerende direktør for Selected Car Group.

- Vi er meget tilfredse med den øgede kundetilgang, vi har oplevet det seneste år. Det gælder både leasing- og investeringsbiler. Men det er især sæsonleasing, hvor kunderne har både en sommer- og en vinterbil, der har vundet frem, siger Ulrik Larsen og fortsætter.

- Det indebærer, at flere og flere kunder efterspørger muligheden for, at vi kan opbevare deres bil nummer to eller tre, og det øgede behov for plads imødekommer vi nu med udvidelsen.

Annonce
Udvidelsen sker i forlængelse af den eksisterende bygning. Privatfoto

2200 kvadratmeter udvidelse

Udvidelsen af bilhuset bliver på 2200 kvadratmeter. Selected Car Leasing og Selected Car Investment kommer dermed til at råde over i alt 5450 kvadratmeter udstilling, kontor, klargøring og opbevarings-faciliteter.

Det nye byggeri, der forventes at stå færdigt sidst i 2019, vil kunne rumme yderligere 160 biler, og dermed er der plads til yderligere vækst.

Ulrik Larsen forventer ikke, at udvidelsen kommer til at påvirke den daglige drift.

- Tværtimod bugner bilhuset allerede nu af cabrioleter til både leasing og investering, der senere på året vil kunne finde vej tilbage til sikker opbevaring i de nye lokaler, siger direktøren

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dødsfald i Odense Arrest: Meget beklagelig mørkelægning fra myndighedernes side

Det er beklageligt, at Fyns Politi og Kriminalforsorgen har mørkelagt den tragiske sag om den 27-årige danske mand, der lørdag morgen blev fundet død i Odense Arrest. Beklageligt fordi offentligheden har en legitim interesse i at få årsag og omstændigheder at vide, når en ung mand dør i politiets varetægt. Og beklageligt fordi mørklægningen baner vej for allehånde gætterier, der næppe er politi og myndigheder venligt stemt. Politiet begrunder mørklægningen med at sagen efterforskes, og det er sædvanligvis en begrundelse, som pressen respekterer. Der kan være gode grunde til, at politiet i faser af en efterforskning holder kortene tæt til kroppen. I dette tilfælde forekommer “hensynet til efterforskningen” dog at være en standardafvisning, der er hentet til lejligheden. For det første er det svært at se, at et dødsfald, som tilsyneladende ingen andre mennesker er impliceret i, kan kræve en mørkelagt efterforskning over flere dage. Men selv med accept af mulige faktorer, som lægfolk ikke kender til, er der - for det andet - spørgsmål, som politiet må kunne svare på, efterforskning eller ej. For eksempel spørgsmålet, om den afdøde mand skal obduceres - en oplysning, som politiet i mange andre sager går ud med af egen drift. Senest da en ung mand blev fundet druknet i Munke Mose. Den afdøde 27-årige mand var dansker og mistænkt for at have begået et mord i Sverige. Han blev anholdt af dansk politi fredag aften på den fynske motorvej ved Ejby. Det rejser en række spørgsmål, bl.a. om han fik skader i forbindelse med biljagten, om han var psykisk uligevægtig ved anholdelsen, og om han i løbet af fredag aften eller nat blev tilset af en læge. Relevante spørgsmål, idet man skal huske, at med anholdelse af en person følger også en forpligtelse til at passe på den anholdte. Indtil videre vil politiet end ikke oplyse dødsårsagen, og pressen må derfor nøjes med at give den generelle information, at det ind imellem sker, at indsatte i arresthuse begår selvmord. Disse hændelser forsøger medarbejderne i Kriminalforsorgen at komme i forkøbet, men det lykkes ikke altid, og det har omverdenen forståelse for. Af flere grunde vil det være i Fyns Politis interesse at trække mørklægningsgardinet helt eller delvist fra.

Danmark

Nederlag til styrelse: Skandalelæge må fortsætte med at omskære drengebørn

Annonce