Annonce
Nordfyn

Ekstra kommunale penge til at understøtte handelslivet

Mette Landtved-Holm (V) og resten af Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget er trådt ekstraordinært sammen for at hjælpe det nordfynske handelsliv. Arkivfoto: Winnie Synia/Nordfyns Kommune

Nordfyn: En ekstraordinær tid kalder på ekstraordinære beslutninger. Det er baggrunden for, at et enigt Erhvervs-, Kultur- og Fritidsudvalget på et ekstraordinært møde har besluttet at donere 200.000 kroner til aktiviteter, der kan understøtte det nordfynske handelsliv.

Som bekendt må de lukkede butikker atter slå dørene op mandag. Den over to måneder lange nedlukning har ramt hårdt, og Mette Landtved-Holm (V), formand for udvalget, siger, at man fra politisk side ønsker at hjælpe i det omfang, det er muligt - uden at det selvfølgelig kommer i strid med reglerne om, hvad en kommune må gøre for at støtte selvstændige erhvervsdrivende.

Omkring 100.000 kroner skal på forskellig vis bruges til markedsføring. Der doneres 25.000 kroner til hver af handelsstandsforeningerne, i Otterup, Bogense og Søndersø, og endnu kommer der også en kommunal håndsrækning i form af lokale gavekort.

Under nedlukningen sidste år blev der i samarbejde med Nordfyns Erhverv og Turisme postet 850.000 kroner i at arrangere aktiviteter og andet, der kunne hjælpe handelslivet. Da corona blussede op igen, var det ikke muligt at holde alle de planlagte arrangementer. Går alt vel, vil de også blive holdt senere på året. (hen)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Annonce