Annonce
Fyn

Ekstra gulerod for Rabbits-spillerne

Brandon Norfleet i aktion for Svendborg Rabbits. Lørdag gælder det en kamp hos BK Amager for Norfleet og de øvrige Svendborg-spillere. Foto: Frederik Steen Nordhagen/Ritzau Scanpix
Med en eventuel - og forventet - sejr hos ligabundholdet BK Amager lørdag får Svendborg-spillerne to fridage.
Annonce

BASKETBALL: Ingen kampe - heller ikke i en tæt basketliga - er vundet på forhånd. Men meget skal gå galt lørdag for Svendborg Rabbits, der spiller med i toppen af ligaen, hvis det ikke bliver til sejr og to vigtige point i kampen om top-fire hos BK Amager.

BK Amager er pt. det dårligste af ligaens Pro B-mandskaber med kun én sejr i otte kampe. Amager er således ligaens absolutte bundhold.

Men Svendborg Rabbits er advaret. Forleden blev det til sæsonens første sejr til et Pro B-hold over et hold fra Pro A, da Bears Academy hjemme i Aarhus vandt 122-116 over Horsens IC efter - vanvittigt! - tre gange tillægstid.

- Den kamp skal vi lære af. Horsens-spillerne var der ikke rigtigt, og så gik det galt. Derfor skal vi gå 100 procent ind til kampen mod Amager, der normalt faktisk gør det rigtig godt - specielt på hjemmebane, lyder det fra Rabbits-direktør Troels Mortensen.

Som ekstra gulerod er Svendborg-spillerne stillet to fridage - søndag og mandag - i udsigt, hvis det bliver til sejr over BK Amager.

Annonce

Tre vigtige kampe

Bears Academys sejr over Horsens IC var i øvrigt ekstra godt nyt for Rabbits. I den vigtige kamp om at slutte i top-fire i grundspillet er fynboerne nu fire point foran Horsens og er samtidig bedst indbyrdes.

Men Rabbits skal holde koncentrationen, for efter lørdagens kamp venter der tre meget vigtige opgør for sydfynboerne. Det gælder ikke mindst ikke den næste hjemmekamp - onsdag den 2. december - mod Team FOG Næstved. Derefter følger en udekamp fredag den 4. december mod Bears Academy samt en kamp hjemme mod Randers Cimbria onsdag den 9. december.

Svendborg Rabbits har hele truppen klar til lørdagens kamp.

Corona-krisen har af flere omgange også ramt Basketligaen. Lørdag skulle Randers have spillet mod Værløse, men den kamp er udsat, fordi en person tæt på Værløse-truppen er testet positiv.

Svendborg Rabbits har indtil videre været forskånet for smittede spillere.

- Men vi ved, at vi risikerer, at det kun er et spørgsmål om tid. Men vi opfordrer kraftigt spillerne til at passe rigtig godt på. Også på deres fridage, siger Troels Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce