Annonce
Nyborg

Ekstra chance for at opleve Ramasjangs Julemysterium på Bastionen

Detektiven Kristian står klar på Bastionen sammen med musikere fra DRs Big Band. PR-foto
Annonce

Nyborg: DR's populære børneprogram Ramasjang Mysteriet gæster Bastionen med showet Ramasjangs Julemysterium lørdag 14. december.

Billetterne til showet er blevet revet væk, og allerede i midten af november måtte Bastionen melde alt udsolgt. Heldigvis kunne både detektiv, skurke og resten af holdet overtales til at give et ekstra show samme dag kl. 14. Billetter er allerede nu til salg på Bastionens hjemmeside.

I Ramasjangs Julemysterium er selveste julemanden, der er blevet bestjålet, og ingen ved hvem skurken er! Hvis ikke mysteriet bliver opklaret hurtigst muligt, vil det være slut med julegaver, juletræer, nisser og rensdyr for altid.

Heldigvis er der en sidste chance: Ramasjangs detektiv, Kristian. Han er en mester i at finde spor og han kender Ramasjangs syv skurke ind og ud. Sammen med alle børnene vil Kristian prøve at finde ud af, hvem af de syv, der har været på spil. Er det den gamle Reichardt Thomsen, den svenske danseslyngel Danse Staffan, fodboldtossen Ronni Roligan, Hanne Riffel, Camping Vagn, Preben Pølsesnak eller Fru Pudderkvast?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Fyn For abonnenter

Analyse: Nyd ferien - Fynske borgmestre vender tilbage til bedre, men usikker økonomi

Annonce