Annonce
Nordfyn

Ekstra billetter til SAG-kabaret

Er der særlige problemer med ældre patienter? Det drøftes i lægeforeningen af Henrik Grønlund Nielsen, Beth Konyher, Dorte Nielsen og Birthe Haugaard Buthler. PR foto

Søndersø: Hvis du forgæves har forsøgt at få fat på en billet til SAG-kabaretten "Rå Rock og Rollator", der opføres i Borgerhuset i slutningen af måneden, så får du nu en ny chance.

Alle billetter til de planlagte fem åbne forestillinger er udsolgt, derfor har Søndersø Amatørteater Gruppe besluttet at åbne for billetsalg til generalprøven, der ellers var forbeholdt medlemmer.

Generalprøven spilles torsdag den 20. februar klokken 20, og fordi der denne aften ikke er spisning før kabaretten, bliver der plads til flere stolerækker. Billetterne kan som sædvanlig købes hos Herrehuset.

"Rå Rock og Rollator" handler om det muntre seniorliv og runder blandt andet medicinforbrug, drikkevaner, sexliv, pensionsalder og robotpleje. /bett

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce