Annonce
Odense

Eksklusiv tøjbutik i Odense lukker: Afviser at økonomi eller kundetal har betydning

Det er endnu ikke meldt ud, præcis hvornår COS lukker sin butik i Odense, men selskabet, der ejer ejendommen ved siden af Magasin i Odense, har allerede annonceret med, at lokalet er til leje. Foto: Nils Svalebøg

COS lukker sin forretning i Odense for "at kunne servicere kunderne bedst muligt", siger en kommunikationsmedarbejder.

Odense: Ved siden af Magasin i Vestergade nummer 20 ligger tøjbutikken Cos. Snart vil det ikke længere være muligt at købe tøj i butikken. Den lukker i starten af 2019. Det bekræfter Lou Thatt, der arbejder i Patriksson Communication, der står for Cos' kommunikation.

- Det er stadig lidt tidligt, og derfor er det ikke meldt ud officielt endnu. Af samme grund er der heller ikke sat dato på for lukningen, siger hun.

Kæden har i alt fem butikker i Danmark inklusiv den i Vestergade - tre i København, en i Århus og den i Odense. Og det er angiveligt for at kunne yde den mest optimale service for kunderne, at butikken lukker.

- Det er vigtigt for Cos at være de steder, hvor de kan servicere kunderne bedst muligt, siger Lou Thatt.

- Hvordan kan det at lukke en butik servicere kunderne bedst muligt?

- Fordi fokusset fremover vil være på de andre butikker og onlinehandlen, siger Lou Thatt og afviser, at lukningen har noget med manglende kunder og økonomi at gøre.

- Hvis økonomien eller antallet af kunder ikke har en betydning, og I ønsker at imødekomme jeres kunder bedst muligt, hvorfor vælger I så at lukke butikken?

- Retailmiljøet i Odense har ændret sig meget, siden butikken åbnede for fire år siden. Jeg kan ikke sige mere om, hvorfor den ikke bliver, hvis det går godt for den, siger Lou Thatt.

Annonce
Butikken i Vestergade koster knap 2,2 millioner kroner i årlig leje - plus drift.

Søster til H&M

Cos er en søsterkæde til H&M - Hennes og Mauritz. Cos-tøjet er i den lidt dyrere ende set i forhold til priserne i H&M. Tanken bag kæden er da også, at butikkerne skal placeres på eksklusive lokationer, og tøjet skal være eksklusivt.

Mærket blev lanceret i 2007, og siden 2011 har det været muligt at købe tøjet over nettet i Danmark. Siden er der kommet butikker forskellige steder i Danmark.

Butikken i Odense åbnede i 2013. Samtidig med at den lukker, er en ny butik planlagt til at åbne i Lyngby Storcenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce