Annonce
GOG

Eks-GOG'er forlænger i mesterklub

Norske Gøran Søgard Johannessen i GOG-dragten. Søgrad skiftede til SG Flensburg-Handewitt før den sæson, som netop er afsluttet, og hvor Flensburg blev tysk mester. Foto: Robert Wengler
Allerede efter sin første sæson i SG Flensburg-Handewitt har Gøran Søgard Johannessen forlænget sin aftale til 2023, og han kommer dermed til at køre parløb med GOG's Lasse Møller fra 2020.

Håndbold: GOG er efterhånden storleverandør til SG Flensburg-Handewitt, der netop er blevet tysk mester.

Før den sæson, som netop er slut, skiftede to norske spillere fra GOG til den nordtyske klub, nemlig bagspilleren Gøran Søgard Johannessen og fløjen Magnus Jøndal.

25-årige Gøran Johannessens kontrakt løb til 2021, men allerede nu har klubben og bagspilleren besluttet at forlænge samarbejdet helt frem til sommeren 2023.

Dermed kommer Gøran Johannessen til at køre parløb med GOG's venstreback Lasse Møller, der har skrevet en treårig kontrakt med SG Flensburg-Handewitt fra sommeren 2020.

Nordmanden fik ellers en hård start i sin nye klub, da han før sæsonstarten måtte igennem en operation i den fod, han også havde store problemer med i sin sidste tid i GOG. I november pådrog han sig så en skade i sin kastehånd. Alligevel spillede Gøran Johannessen en vigtig rolle for det norske landshold, der i januar hentede VM-sølv efter en tabt finale til Danmark.

I anden halvdel af ligasæsonen i det tyske har Johannessen også haft en vigtig rolle frem mod mesterskabet.

Maik Machulla, cheftræner i Flensburg, siger til klubbens hjemmeside:

- Gøran er en vigtig spiller for holdet. Han er en komplet spiller i både forsvar og angreb, og så er der alligevel et stort udviklingspotentiale.

Nordmanden siger selv "at han er glad for at være i Flensburg - og for at være en del af holdet".

- Det er en tillidserklæring fra klubben med forlængelsen, tilføjer Gøran Johannessen.

Også andre store klubber har haft fangarmene ude efter bagspilleren, der blandt andet er kendt for sit stærke spil mand mod mand.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Følg med live: GOG mod Sønderjyske

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce