Annonce
Kerteminde

Ejer nedjusterer antallet af butikker i butikscenter: To butikker, tank og vaskehal er på tegnebrættet

Lokalerne ved Nordre Ringvej, som de ser ud på nuværende tidspunkt. Foto: Helle Nordström
Søren Bech Sørensen vil lave et par justeringer på det oprindelige projekt om et butikscenter på Nordre Ringvej og ellers påbegynde drøftelser med interesserede butikker.
Annonce

Kerteminde: En ny analyse af et butikscenter ved Nordre Ringvej er kommet. Konklusionen om, at 'et butikscenter med en dagligvarebutik på Nordre Ringvej vil give hele Kertemindes detailhandel et betydeligt løft' gør positivt indtryk på Søren Bech Sørensen.

Han mener, at der er gode argumenter i den uafhængige rapport fra COWI for at arbejde videre på planerne, der kom frem for knap tre år siden.

- Analysen kommer frem til, at der vil være et godt belæg for at lave et butikscenter på Nordre Ringvej, siger Søren Bech Sørensen.

Han tilføjer, at der ikke endnu er skrevet under på nogen kontrakter, da projektet ikke er kommet så langt.

- Jeg har ikke været i markedet og drøfte lejeaftaler, da jeg rent ud sagt ikke vidste, hvad jeg havde at tilbyde.


Analysen kommer frem til, at der vil være et godt belæg for at lave et butikscenter på Nordre Ringvej.

Søren Bech Sørensen


Annonce

Plads til en tank og vaskehal

Da Søren Bech Sørensen præsenterede sit projekt for tre år siden var der planer om en dagligvarebutik og to udvalgsbutikker. Nu har han erfaret, at der kun bliver plads til to butikker i alt.

Han fortæller også, at der også kan blive plads til et tankanlæg med selvbetjening, hvor kunderne også har mulighed for at få gjort bilen ren.

- Når nu byggelinjerne begrænser sig til, at der kun kan være én butik udover en dagligvarebutik, så der kan være benzinsalg og vaskehaller, siger Søren Sørensen, der ejer hele grunden, som butikkerne skal have til huse i.

Annonce

Op imod 100 parkeringspladser

Samlet set regner Søren Bech Søren med, at der skal være tæt på et trecifret antal parkeringspladser, så kunderne har rigelige muligheder for at sætte bilen før indkøbsturen.

- Jeg vil tro, at det kræver op imod 100 parkeringspladser, og det er der plads til.

Søren Bech Sørensen mangler nu bare en bekræftelse fra politikerne på, at der kan åbnes op for en lokalplan og et kommuneplantillæg, der tillader de ting, som han gerne vil have på grunden. Ejeren arbejder altså ufortrødent videre med at komme i mål med et nyt lokalcenter på Nordre Ringvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce