Annonce
Middelfart

Ejby Skole har fået ny viceskoleleder

Skoleleder Anja Lund Becker kommer med blomster til Kristoffer Kirkegaard Hansen. PR foto
Kristoffer Kirkegaard Hansen er begyndt i jobbet som viceskoleleder på Ejby Skole.
Annonce

Ejby: Kristoffer Kirkegaard Hansen er begyndt som ny viceskoleleder på Ejby Skole.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Kristoffer Kirkegaard Hansen, der således i dag kunne overtage den stilling, han nu har været konstitueret i siden sommerferien. Kristoffer er allerede rigtig godt kendt i organisationen, idet han har været ansat som lærer samme sted siden 2008.

Kristoffer Kirkegaard Hansen udtaler, at han længe har haft et ønske om at komme til at arbejde ind i ledelsen, og derfor også de seneste år har taget en uddannelse, der kunne pege den vej.

- Jeg vil rigtig gerne være med til at sætte retningen for den dagligdag, vores elever skal møde i skolen. Ejby passer derfor fint til mig. Jeg har allerede i nogle år været med i udviklingsarbejdet og ved derfor, at her er der plads til at være kreativ og nytænkende. Herudover er jeg også kendt med personalegruppen, ledelsen og bestyrelsen, hvilket gør mig helt tryg ind i, at starte min ledelseskarriere netop her.

Annonce

Samarbejdspartner

Skoleleder Anja Lund Becker glæder sig over, at Kristoffer bliver hendes nye samarbejdspartner.

- Vi kender allerede hinanden godt qua det samarbejde, jeg har haft med ham før, dette både som koordinator og sidst som konstitueret viceskoleleder. Herudover betyder det meget for vores organisation, at vi får én, der tør bevidst vælge vej, der har mod på at træde nye stier og vil være med på det tog, der allerede kører. Ejby er ikke blot en skole, der renoverer de fysiske rammer, vi arbejder også meget bevidst ind i den pædagogiske del, udtaler Anja Lund Becker i en pressemeddelelse.

Hun påpeger endvidere, at også ansatte og bestyrelse glæder sig til det fremtidige samarbejde med Kristoffer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce